REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: cccam info problemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cccam info problemi

arkadaşlar cihazda cccam info kurulu serverın kart bılgılerıne bakıyorum fakat bellı bır zaman sonra ccam ınfoya gıremıyorum cihazı resetledıkten sonra tekrar gırebılıyorum bu işlemı gun içinde bir veya ıkı defa tekrarlıyorum bu sorun neden olabılir acaba. girmeye calısırken bişey yazıyor ama hemen kayboluyor tam okuyamıyorum already falan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ona çözüm bulamazsın cihazına özgü bir durum değil bendeki cihazlardada yapıyor aynı durumu malesef
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam serkan hocam neyse artık bu şekilde devam edeceğiz teşekkur ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan ustam bu olay bende de var.buradaki arkadaşıma sordum neden oluyor diye.arkadaş bana server aldığın yer kısıtlama yapmış dedi.server aldığım yere sordum.böyle bir şeyin olmadığını söyledi.demekki bunun oluru yok böyle kullanacağız o zaman.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

server yedeğini alıp sitedeki benim vermiş oldugum backup yükle sorunun düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    server yedeğini alıp sitedeki benim vermiş oldugum backup yükle sorunun düzelir
    konunun image yada cccam info ile alakası yok. Yanı herhangi bir yedek atmaya gerek yok.

CCcam ınfo nun arasıra acılmamasının nedenı serverden kaynaklanabilir ama bunlar geçicidir modemı nızı kapayıp açmanız yada cihazı kapatıp acmanız ınfoyu düzeltebilir yada servercının servere bır restart atması sorunu giderebilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan ustam.cihazı açıp kapatmadan usandık bir çözüm arıyoruz.çözümüz nasıl olur onu öğrenmek istiyoruz.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan ustam.cihazı açıp kapatmadan usandık bir çözüm arıyoruz.çözümüz nasıl olur onu öğrenmek istiyoruz.selamlar.
    bunun pek bir çözümü yok belkı eskı cccam ınfo surumleri stabil çalışabilir. Ama bir info için neden sureklı cihazı acıp kaparsınız kı sonuç olarak şifreli kanallar acılıyorsa varsın info açılmasın ama şifreli kanallar ve ınfoda calışmıyorsa sorunun kaynağı zaten serverdir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğin bilgi için teşekkürler.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kafayı yiyecem mavi tuş-eklentiler (plusing) basıom CCcam info yok :S

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri