REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türksatın En Güclü Ve En Zayıf Frekansları 2015

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar acil yardım türksatta sadece show türk flash tv samanyolu ve bu transporder daki kanallar var başka hiçbir ulusal kanalı seyredemiyorum anten ayarında bağlantılarda hiç bir anormallik yok neden olabilir ustalardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
    [[/SIGPIC]bir insanın onuru mensubu olduğu milletin şerefi ile eşdeğerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akyol33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar acil yardım türksatta sadece show türk flash tv samanyolu ve bu transporder daki kanallar var başka hiçbir ulusal kanalı seyredemiyorum anten ayarında bağlantılarda hiç bir anormallik yok neden olabilir ustalardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
    Akyol kardeş mesela 11919 V 24444 frekansında ve 11862 H 27500 frekansında sinyal varmı varsa seviyeleri nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Akyol kardeş mesela 11919 V 24444 frekansında ve 11862 H 27500 frekansında sinyal varmı varsa seviyeleri nedir?
    kardeş 11919 frekansında sinyal 74 kalite 0 olarak görünüyor tüm kanalları sildim 11844 2222 frekansını girdim sinyal yok
    [[/SIGPIC]bir insanın onuru mensubu olduğu milletin şerefi ile eşdeğerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akyol33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş 11919 frekansında sinyal 74 kalite 0 olarak görünüyor tüm kanalları sildim 11844 2222 frekansını girdim sinyal yok
    Anten ayarının seviyesi iyi görünüyor ama kalite 0 olduğu için öncelikle LNB sonra receiverı test etmeni öneririm...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri