REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türksatın En Güclü Ve En Zayıf Frekansları 2015

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanak ayarınızdan olabilir LNB arızalanmış olabilir kabloda sorun olabilir.

İlk olarak cihazınızı başka bir yerde deneyın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yada türksat tüm kanalarını silip yeniden 11844 V 2222 den şebeke açık konumda tarama yapabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akyol33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar acil yardım türksatta sadece show türk flash tv samanyolu ve bu transporder daki kanallar var başka hiçbir ulusal kanalı seyredemiyorum anten ayarında bağlantılarda hiç bir anormallik yok neden olabilir ustalardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
    Akyol kardeş mesela 11919 V 24444 frekansında ve 11862 H 27500 frekansında sinyal varmı varsa seviyeleri nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende lnb yi çevirerek anca hepsini izlemiştim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Akyol kardeş mesela 11919 V 24444 frekansında ve 11862 H 27500 frekansında sinyal varmı varsa seviyeleri nedir?
    kardeş 11919 frekansında sinyal 74 kalite 0 olarak görünüyor tüm kanalları sildim 11844 2222 frekansını girdim sinyal yok
    [[/SIGPIC]bir insanın onuru mensubu olduğu milletin şerefi ile eşdeğerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akyol33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş 11919 frekansında sinyal 74 kalite 0 olarak görünüyor tüm kanalları sildim 11844 2222 frekansını girdim sinyal yok
    Anten ayarının seviyesi iyi görünüyor ama kalite 0 olduğu için öncelikle LNB sonra receiverı test etmeni öneririm...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten de çok yerinde bir çalışma yapmışsın usta. çok yararlı oldu. eline sağlık. çok teşekkür ederim...
    İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
    K. ATATÜRK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elin saolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapılan çalışma için teşekür ederiz

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri