Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: ora AT-5010 DCI

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ora AT-5010 DCI

USTALARIM ORA AT 5010 YENÝ PROÐRAM NASIL ATARIZ BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVÝNÝRÝM
    HW=12.01.A1
    LODER=V.6-1-8 ÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜRLER

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mevlutezer Nickli Üyeden Alýntý
    USTALARIM ORA AT 5010 YENÝ PROÐRAM NASIL ATARIZ BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVÝNÝRÝM
    HW=12.01.A1
    Bu programý atabilirsin. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Buda yükleme loaderi. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mevlutezer Nickli Üyeden Alýntý
    HW=12.01.A1
    Cihazýna Sunny Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yazýlýmýný yükleyin.Yazýlýmý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Yazýlým yüklendikten sonra kanal kilitinin devreye girmesi için SARI-MAVÝ-YEÞÝL-MENÜ tuþlarýna basarak, *** menüsüne girin ve SARI tuþa bastýktan sonra OK a basýn. Cihazýnýzý arka anahtardan açýp kapattýkdan sonra, kanal kilitli seçenegi aktif hale geliyor ve menuden kanal kilitini açarak emu yu aktif hale getirebilirsiniz.
    Yazýlýmdan sonra kanal kilidi açýlmazsa Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu ®adakoglu tarafýndan (25-06-2006 Saat 17:07 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kanal 1 Açılmazsa çihazına güncel Softcam atınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri