REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 76100 fta hellasat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 76100 fta hellasat

mrb bugün türksat uydusunun yanına hellasat uydusunu bağlatmaya çalıştım ama sinyal seviyesinin % 30 civarı olduğu söylendi 90 lık çanakta sinyal seviyesi aparatla ne kadar alınır yardımınız bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soner_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb bugün türksat uydusunun yanına hellasat uydusunu bağlatmaya çalıştım ama sinyal seviyesinin % 30 civarı olduğu söylendi 90 lık çanakta sinyal seviyesi aparatla ne kadar alınır yardımınız bekliyorum
    Hellasat Lnb ayarını iyi şekilde yaparsanız yayınları net bir şekilde izlersiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım helasat uydusunu net olarak alırısın ben aydındayım aynı aparatla şu an hellasattaki bulsat paketi olsun diger paket olsun izliyorum cihazının emu yazılımı varsa eger hiç beklemeden kur derim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurdum
    Türksat 42 kurulu apartla sinyal 90 lık çanakta düşük geldi % 30 onun için biz mi yapamadık yoksa düşük mü geliyor 90 lıklarda
    Konu soner_35 tarafından (25-11-2010 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soner_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurdum
    Türksat 42 kurulu apartla sinyal 90 lık çanakta düşük geldi % 30 onun için biz mi yapamadık yoksa düşük mü geliyor 90 lıklarda

% 30 Gelmemesi lazım aparatla % 60-80 arası geliyor yayınları
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izmir ödemişte oturyorum, çanağı kurarken hava kapalıydı onun etkisi olabilir mi bir de çanağın arkasında bakıldığında sol tarafa taktı aparatla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam sola takılcak bence tam ayarlayamamışsınız önü açık degil mi çanagın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açık sinyal düşük geliyor dedi 90 lık çanaak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resimde bu arkadaşlar
    Konu soner_35 tarafından (25-11-2010 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben defalarca Hellas kurdum aparatla aldıramadım alsada sinyal düşüktü.Lnb leri birbirne bağlayarak ayarladım aparat ile lnb uzak kalıyor diye biliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri