REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: focus 8500 dcı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

focus 8500 dcı

merhaba arkadaşlar ya bu focus 8500 dcı düz etiketsiz cihazlara cw menülü yazılımı varmı bilen arkadaşlardan yardım etmelerini rica ediyorum eğer varsa forumda versinler ilgilenen arkadaşlara teşekürler..bekliyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buraya bir bakın...olup olmadığını bilmiyorum ama...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba orda verilen yazılımlar 03.25.2006 tarihine aittir. yeni yazılımı yokmu bunların tşk..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar ya bu focus 8500 dcı cihazlşarı hakında bilgisi olan yokmu focuslara cw menülü yazılım daha çıkmadımı ya bir yardımcı olsanız

5. 07-07-2006, 21:51

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba arkadaşlar ya bu focus 8500 dcı cihazlşarı hakında bilgisi olan yokmu focuslara cw menülü yazılım daha çıkmadımı ya bir yardımcı olsanız
    konu başlığına yardım diye yazarsanız daha çabuk yardım ulaşır buyrun cw li farklı menü focus 8500 etiketsiz düz sizin anladığınız dilden :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler herşey için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar sagolun bende de yeşil etiketli focus 8500 dcı var.acaba cw menulu yazılım var mı? bir de eğer mümkünse starsat 220 dcı super benim cihazın aynısı imiş.ona çevirirsem yazılım desteği devam edebilir.her yerde starsat yazılımı var.nasıl çevirebilirim.etiketsiz olanını buldum fakat etiketli olanını bulamadım
    .teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri