REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Acill.. Sky bundesliga !!!! Forumda uyanik var mi?!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Acill.. Sky bundesliga !!!! Forumda uyanik var mi?!!!

sky de paketindeki maç kanallari maç saatinde açilmiyor.server aktifleşiyor ama kanal açilmiyor maç bittikten sonra açiliyor.test server denedim betacyprt (caid 1702) açiyor ama benim server da videoguard ( caid 9c4 kanali görüyor ama açilmiyor lütfen acill yardim!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sky de paketindeki maç kanallari maç saatinde açilmiyor.server aktifleşiyor ama kanal açilmiyor maç bittikten sonra açiliyor.test server denedim betacyprt (caid 1702) açiyor ama benim server da videoguard ( caid 9c4 kanali görüyor ama açilmiyor lütfen acill yardim!!!!!
    Kardeş bence başlığını değiştir yoksa Serkan YILMAZ usta forum kurallarına göre kilitlerim diyor.
    KURAL 1-Forum içinde soracagınız sorulara konu başlıgı acarken acil yardım,imdat,lütfen vb gibi tarzı konu açanların konusu kilitlenecek ve cevap verilmeyecektir.Devam eden kişiler forumdan 15 gun banlanacaktır.Lütfen soracagınız soruları konu başlıgına uygun olarak açınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kural belli böle konu başlıgıda olmaz cevapta gelmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri