Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: inverto_BLACK_Ultra_Tek_Cikisli_HD_LNB_40mm_

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca lnb yi yeni alan kullanan arkadaşlara hayırlı olsun ii seyirler
    Seremir sonunda İnverto LNB ve dreambox 500S aldım. ikisi 150 TL'ye maloldu. Ama deneme fırsatım henüz olmadı. Sadece Dreamboxı serversız kurdum ama görüntü kalitesini beğenmedim. Next gibi doyumlu ve canlı görüntü yok. En kısa sürede diğer testlerimi de yapıp sonuçları paylaşmak isterim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bahsedilen lnb fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz birde nerden sipariş verebiliriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bahsedilen lnb fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz birde nerden sipariş verebiliriz.
    Bahsedilen LNB fiyatı havale ile 30 TL civarı. Sponsor firma Uydustore'den aldım 1 günde gönderiyorlar...Linke tıklayarak görebilirsiniz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Seremir sonunda İnverto LNB ve dreambox 500S aldım. ikisi 150 TL'ye maloldu. Ama deneme fırsatım henüz olmadı. Sadece Dreamboxı serversız kurdum ama görüntü kalitesini beğenmedim. Next gibi doyumlu ve canlı görüntü yok. En kısa sürede diğer testlerimi de yapıp sonuçları paylaşmak isterim.
    hayırlı olsun abicim ii günlerde izlemek nasip etsin ALLAH IM tabiki abi bilgileri paylaşırız takıldığın soracağın bişey oldumu yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diyerlerinden iyimi bu lnb en iyisi hankisi bu lnb lerin sinyal yönünde banada lazım en iyi sinyalı yüksek olanından kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu lnb yi kullanıyorum gerçekten ii bilhassa 120 ve üzeri çanaklarda daha bariz oranda görülüyo fark birdiğeri ise mtı lnb si oda ii ama fiyat olarak birazdaha pahalı bu invertodan:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun abicim ii günlerde izlemek nasip etsin ALLAH IM tabiki abi bilgileri paylaşırız takıldığın soracağın bişey oldumu yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla:45:
    Sağolasın.Bu hafta epeyce kurcalarım Dreamboxı. Ama asıl denemek istediğim Inverto LNB. Havalar müsait olursa hafta sonu takarım herhalde.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri