REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: inverto_BLACK_Ultra_Tek_Cikisli_HD_LNB_40mm_

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart inverto_BLACK_Ultra_Tek_Cikisli_HD_LNB_40mm_

gerçekten denildiği gibi güzel bi lnb sinyal kalitesini bariz şekilde yükseltti lnb seçiminde yardımından dolayı özgür ustaya tşkler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [URL=http://www.ressimyukle.com/view-600_Foto_raf_0055.jpg][
    Konu seremir tarafından (27-11-2010 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayarlarken hava rüzgarlı olmasaydı sinyal kalitelerinide fotosunu çekip yükleyecektim ama daha sonra onlarıda yükleyeceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[

[sinyal seviyesi düşük thorda bile sinyal kalitesi ve görüntü mükemmemel fotolardada görüldüğü gibi:45:
    Konu seremir tarafından (28-11-2010 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sinyal seviyesi düşük thorda bile sinyal kalitesi ve görüntü mükemmemel fotolardada görüldüğü gibi:45:
    Konu seremir tarafından (28-11-2010 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakalım benımde gelecek Ben şu MTI 0.2 kullanıyorum normal LNB lere göre sinyalım 12 db iyi bakalım bunda ne olacak fark ederse en fazla 5 db artış olur yada aynı olur gibime geliyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah ii olur volkan ustam senin tarafından

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan usta kabloda etki ediyomu sinyal kalitesinde yanlış görmediysem sen stabı kurduğun kablo yeşil internetten mi aldın onu bilgilendirirsen beni sevinirim yada kablonun değerleri ne bana yazarsan ona göre değiştircem benim kablo epey eskidi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kabloyuda yeşil alcaksın amma yeşil kabloda ince kalın var kalın olandan alcaksın o zaman daha verimli olur bidaha başın agrımaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benım kullandığım kablo öle ahım şahım bir kablo değil bildiğiniz çin kablosu ama içindeki tek damar bakırı öle fazla kötü değil dış şaseside iyi sayılır.

Önemeli olan kablonun güneşten yağmurdan kardan korumak. Ben en son kablonun catı dışında olan kesımleri için bazı sıstem kuranlar bilir elektirikçiler falan ısıya dayaıklı (100 dereceden fazla ) çakmakla ısıtıldığı zaman büzüşen kablo kılıfından aldım ve F konnektör kısmını büzüştürürerek kabloyu catının içine soktum dışarıdaki bütün kablolarım muhafazalı.

Kablonu muhafaza edemıyosa iyi bir kablo al özellikle U6 sec ve içindeki folyo bakır olsun markası önemli değil. Genelde U6 ların dışı siyah veye yeşil olur.

Benım kablonun markasına gelince Zeytin

kablo olayına o kadar takılmadım zira bu kabloda şu an duvarların içinden geçirdim bir buvatun içinde girdi cıktı yaptım yani U şeklinde düşünün buvatın içindeki U şeklini ve bir yerdedemecbur ekli ama sınyaller gayet iyi. sorun yok.

Evin içinde kablo istenmeyınce mecbur bir borunun içinden 2 tane anten kablosu telefon kablosu için ayrılan borunun içinden hem telefon hemde data kablosu bunlar benı çok uğraştırdı ama evde acıktan giden kablo yok hepsi duvarların içinde.

birde kalınlık incelik konusuna deyineyım. Gecenlerde iş yerındeki bir arkadaşımız 3 katlı villa aldı gittik baktık kablolar rg 59 un en dandiği borulara baktım borularda dar. Birde Dream için eternet lazım. Her kata 2 tane tv kablosu inmiş. Düşündük bu işi nasıl çözeriz dedik aynı borunun içinmden hem uydu kablosunu hemde data kablosunu geçirecez. Eski kabloları oynatmaya calıştık ama zor oynuyordu RG 6 ve data kablosunun gecmesı ımkansızdı. İlk olarak CAT 5 data kablosu yerıne Cat 3 yanı bir ıncesını bulduk sonrada Kaliteli bir RG59 bulmaya geldi. sonuç olarak kalıtelı bır RG59 Çin malı RG 6 dan her zaman daha iyidir. Kafamda BELDEN marka kablo kullanmak vardı ama maalesef firmalarda kalmamış bende 2M marka kullandım. Kabloları çekerken beya bir sıvı sabun harcadık ama zorda olsa kabloları cektık canakları kurduk ınternet sıstemını falan hepsını dört dörtluk yaptık hiç bir yerde ne ortada data kablosu nede tv kablosu ve sistem resmen süper oldu. Tabı RG 59 kabloyu catı arasına kadar kullandım canaktan gelen kablolar RG 6 tı.
    Konu Volkan tarafından (28-11-2010 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süpersin ya volkan ustam kablo değeri içinde tşkler zaten okadar uğraşmadan sonra insan sonuca ulaştımı bütün yorgunluk gidiyo dimi

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri