REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: inverto_BLACK_Ultra_Tek_Cikisli_HD_LNB_40mm_

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [

[sinyal seviyesi düşük thorda bile sinyal kalitesi ve görüntü mükemmemel fotolardada görüldüğü gibi:45:
    Kardeş Helal olsun sana. iyi vakit bulup uğraşıyorsun. emeğine sağlık. yanlız Sinyal seviyesi iyi dediğin fotolarda Kanalın Sinyal Barını açsan daha açıklayıcı olmazmıydı? Bu arada uydu kablon dış cepheden ve uzun mesafeden geliyorsa (mesela 50 metre ve üstü)RG6/U6 yeşil tavsiyemdir. ama mesafen kısa ise markalı bir RG6/U4 idealdir. Ayrıca ben dış cepheden geçen kabloları elektrikçilerin kullandığı plastik boru içine aldım. Ne yagmur ne güneş ne kar görüyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol güngör abim napim abi zevk duyuyom uğraşırkene bide olmuşken hep en iisi en yüksek kalitenin peşindeyim abi hakısın sinyal barınıda göstermemi istemişsin ama denk getiremedim ekranda kablo tavsiyen için tşkler abimmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeşil kabloda tamamdır kurulumu yaptım ilgilerinden dolayı volkan ustam ve gungör abime tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeşil kabloda tamamdır kurulumu yaptım ilgilerinden dolayı volkan ustam ve gungör abime tşkler
    Kardeşim hayırlı olsun mutlaka kaliteye faydası olacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adı gecen elenbı muhtesem aldım denedım ornegın benım canak 120lık delıklı onude tam altıtane elenbı baglı bunlardan bırı 16 dereceydı ama bazı kanallar kırıstırıyordu gelen en duduk sınyale gore baktım 46 gelıyordu yenı elenbımı taktım 58 geldı vallah ben bıle sasırdım ve otekı elenbılerıde degıstırecegım ve sıparısını verdım bıraz pahalı ama deger

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu lnb çok övgü alıyor bende sipariş verdim deneyecem
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serhat15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu lnb çok övgü alıyor bende sipariş verdim deneyecem
    bence hıc bekleme vallah süper bısey ben daha 5 tane verdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim çanakta 120 lik aparatlı sistem kulanıyorum işime yarıyacaktır
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeşim hayırlı olsun mutlaka kaliteye faydası olacaktır.
    tşk ederim güngör abim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca lnb yi yeni alan kullanan arkadaşlara hayırlı olsun ii seyirler

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri