Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: inverto_BLACK_Ultra_Tek_Cikisli_HD_LNB_40mm_

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca lnb yi yeni alan kullanan arkadaşlara hayırlı olsun ii seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca lnb yi yeni alan kullanan arkadaşlara hayırlı olsun ii seyirler
    Seremir sonunda İnverto LNB ve dreambox 500S aldım. ikisi 150 TL'ye maloldu. Ama deneme fırsatım henüz olmadı. Sadece Dreamboxı serversız kurdum ama görüntü kalitesini beğenmedim. Next gibi doyumlu ve canlı görüntü yok. En kısa sürede diğer testlerimi de yapıp sonuçları paylaşmak isterim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Seremir sonunda İnverto LNB ve dreambox 500S aldım. ikisi 150 TL'ye maloldu. Ama deneme fırsatım henüz olmadı. Sadece Dreamboxı serversız kurdum ama görüntü kalitesini beğenmedim. Next gibi doyumlu ve canlı görüntü yok. En kısa sürede diğer testlerimi de yapıp sonuçları paylaşmak isterim.
    hayırlı olsun abicim ii günlerde izlemek nasip etsin ALLAH IM tabiki abi bilgileri paylaşırız takıldığın soracağın bişey oldumu yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun abicim ii günlerde izlemek nasip etsin ALLAH IM tabiki abi bilgileri paylaşırız takıldığın soracağın bişey oldumu yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla:45:
    Sağolasın.Bu hafta epeyce kurcalarım Dreamboxı. Ama asıl denemek istediğim Inverto LNB. Havalar müsait olursa hafta sonu takarım herhalde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri