REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: hotbird yardım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hotbird yardım!

arkadaşlar goldmaster cihazımda bazı kanallar açmadığı için biraz kurcaladım hepten gitti. geri yükledim vs ama olmadı. hotbird kanallarını otomatik olarak aratabileceğim bi frekans var mı? sitede araştırdım ama varolan bilgiler eski...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

otomatik aramayla kanalların hepsi geliyor belli bi frekansı yok otomatik arama yapmanız yeterli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı onurekinci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar goldmaster cihazımda bazı kanallar açmadığı için biraz kurcaladım hepten gitti. geri yükledim vs ama olmadı. hotbird kanallarını otomatik olarak aratabileceğim bi frekans var mı? sitede araştırdım ama varolan bilgiler eski...
    güncelleme frakansı 11355 V 27500 HEPSİ FUL GELİR KOLAY GELSİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deniyorum. teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer çift çanak kullanıyorsan Otomatik taratmadan önce diseqc ayarlarınıda bir kontrol et. Eğer uydu sinyalini görmezsen taramanın manası yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet merkezi sistem ve kalite sürekli gidip geliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı onurekinci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet merkezi sistem ve kalite sürekli gidip geliyor.
    Merkezi sistemin sorunsuz olduğunu varsayarsak Hızlıca cihazdan buata kadar bağlantılarını kontrol et.gevşeme olabilir. Cihaz uydu ayarlarını yapıp Hotbird uydusu için sinyali görünce yukarıda arkadaşların verdiği frekanstan Network Search yap.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu linkte lazım olabilir

:45: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri