ordumuzun yapılanıp çağdaş ve teknolojik donanım ve ekipmanlara sahip olmasını ve bununla ilgili görüş ve düşünceleri sonuna kadar destekliyorum ama bu bedelli askerlikle olmamalı !!!!
Evet
Hayır
ordumuzun yapılanıp çağdaş ve teknolojik donanım ve ekipmanlara sahip olmasını ve bununla ilgili görüş ve düşünceleri sonuna kadar destekliyorum ama bu bedelli askerlikle olmamalı !!!!
bence bedelli çıkmamalı...
bedelli paraları ile silah teknoloji vs. deniyor... 99 depreminde toplanan paralar ve ötv de deprem zedeler içindi...farklı kaynaklara aktarıldığını rahmetli ecevit söylemişti... askerde aynısı olurmu bilmem...olmazmı onuda bilmem...
ayrıca bedelli askerlik ile eşitlik mi sağlanıyor...?
eşitlik belki şöyle olabilir; bedelli askerlik olacaksa 3 ay olsun, 20 gün sıkı bir acemi eğitimi ve geri kalan 70 gün doğu ve güneydoğuda operasyon... bakalım parası olan kaç kişi bedelli yapacak... az askerlik yapmak isteyenler vatan savunmasını bu süre içinde hakkı ile yerine getirmiş olur...hemde anlatacak aslanlar gibi anıları ile...
selametle...
Çıkmasa iyi olur daha zamanı var
Ben 15 Ay Askerliğimi Ağustos 20 Tarihinde Aldım Geldim Ben Yaptıysam Gelecek Nesilde Yapsın Kesinlikle.. 15 Ay İçinde İnsanlar Çok Şey Anlıyor Hasret , Özlem , Düşünme , Sabır Herşey Öğretiyor...
Bu soruyu Şehit analarımıza soralım arkadaşlar? Oğullarını paraları olmadığı içinmi askere, vatanı savunmaya gönderdiler? Hem bizede soran yok zaten eğer sorulacaksa buyursunlar referanduma. Aziz milletimiz kararını elbette verecektir.
bence çıkmamalı çıkması ne işe yarar para sahibi olan dışında aklın yolu bir olduğu gibi askerlik yoluda herkes için bir olmalı onun parası var eeee bedelli askerlik yapacak olurmu, yapanlar e...mi yanii? yaa bir kere TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE yaşayan her sağlıklı vatandaş savaş için hazır olması parası olan zaten TÜRKİYEDE kalmıyor yaşam için başka yer seçiyor mesele uzun ve kötü bence olmamalı saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
Hayır çıkmamalı
normalde çıkmamalı çünki doğru bişi olmaz ama zaten zengin çocukların asker gittiklerinde bile askerlik yapmadıkları için bence çıkmalı adı üstünde zendin kocaman zengin adamın oğlu askerlikte 15 ay askerlik yapması hemde 20 yaşiında tam disco barlarda o kızla bu kızla eğleneceği yerde askere gidiyor onlar için çok büyük bir zaman kaybı..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri