REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Bedelli Askerlik Çıkmalımı?

Katılımcı sayısı
162. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

51 31.48%
  • Hayır

111 68.52%
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
45 sonuçtan 41 ile 45 arası

Konu: Size Göre Bedelli Askerlik Çıkmalımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

''her türk asker olamaz''
    yani bayanlar,ceza-i ehliyeti bulunmayan,vatani göreve engel uvzunu(sağır ,kör,yürüme engelli,) yitirmiş olan,ve gönülsüz olan bilmem anlatabildimmi aslında bu özelliği taşıyan vatandaşlarımız bile 1 günlüğüne gitmek için can atıyor
    EY BENİM ÜLKE TOPRAĞIM UĞRUNA KAN DÖKMEMİŞ OLSAM BİLE ATALARIMIN KANI SENİN ÜZERİNDE NEREDE DÖKÜLDÜĞÜNÜ TAM BİLMESEMDE ÜLKEMİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ SINIRLARI İÇİNDE YAŞADIĞIM HER AN İÇİN AND OLSUN Kİ NÖBETİNDEYİM BU NÖBET ASKERDE ÖĞRENDİĞİMLE .....SELAM VE SELAMETLE KALIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aydogan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ''her türk asker olamaz''
    yani bayanlar,ceza-i ehliyeti bulunmayan,vatani göreve engel uvzunu(sağır ,kör,yürüme engelli,) yitirmiş olan,ve gönülsüz olan bilmem anlatabildimmi aslında bu özelliği taşıyan vatandaşlarımız bile 1 günlüğüne gitmek için can atıyor
    EY BENİM ÜLKE TOPRAĞIM UĞRUNA KAN DÖKMEMİŞ OLSAM BİLE ATALARIMIN KANI SENİN ÜZERİNDE NEREDE DÖKÜLDÜĞÜNÜ TAM BİLMESEMDE ÜLKEMİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ SINIRLARI İÇİNDE YAŞADIĞIM HER AN İÇİN AND OLSUN Kİ NÖBETİNDEYİM BU NÖBET ASKERDE ÖĞRENDİĞİMLE .....SELAM VE SELAMETLE KALIN
    Cok duygulandim.Noktasina virgülüne kadar katiliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paranın tek hükmetmediği yer askerlik olmasın bari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatanını sevmeyen şerefsizlerin parasını ne yapayım.
    Bu kadar Askerliğini yapan,evinde karısını vede çocuğunu bırakıp askere giden o güzelim babayiğit Türk evlatlarına ne diyeceğiz.Şöyle diyebiliriz herhalde???(Kusura bakmayın sizin paranız yok diye bizim yerimize askerlik yapacaksınız )Yok kardeşim böyle saçmalık olmaz..Eğer Bu Vatanda ,Bu Bayrağın altında yaşıyor isek herkes seve seve bu Vatani Görevi yerine getirmelidir.Son olarak şunu söyleyeyim.Vatan görevini yapmak Şereflerin en şereflisidir.Bu ŞEREF kerkese nasip olmaz..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket Süresi Doldugu için Konu Kapatılmıştır

Evet 51 31,48%
    Hayır 111 68,52%
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri