Anket konumuzun sorusu gayet net ve açýk.Anket 30 Gun boyunca devam edecektir...
Size Göre Bedelli Askerlik Çýkmalýmý?
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Anket konumuzun sorusu gayet net ve açýk.Anket 30 Gun boyunca devam edecektir...
Size Göre Bedelli Askerlik Çýkmalýmý?
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Bence çýkmalý. Hem ül***e gelir saðlanmýþ olur. Hemde en teknolojik silahlar alýnabilir o paralarla. Benim düþüncem bu.
çýkmalý tabiki,artýk ordumuz profesyonel hale gelmeli bence alýnan paralarla da profesyonel askerlerin maaþlarý ödenebilir.
son birkez daha cýksýn daha kesinlikle cýkmasýn diyorum
bence çýkmalý çünkü zenginler zaten her halikarda askerlik yapmýyor bari askeriyeye paralarý nasip olsun
hükümet þöyle plan yapýyor bedelli çýkacak ama parasý omayana ne yapacak 15 ay normal er olarak askerliðini yapan vatan evladýnýn ailesine maaþ baðlaycak kaç gündür bu konuþuluyor bizim burda
hayýr kardesým ben nasýl yaptýysam 18 ay onlarda gýtsýn yapsýn ben turk gencý olarak kabul etmýyorum saygýlarýmla
parayla askerliði satýn alan parayla vataný satar. bedelliye karþýyým zenginde fakirde gitsin askerliðini yapsýn
bence cýkmamalý parasý olan gitmesin.parasý olmayan.gitsin.bana göre TÜRKÝYEDE.uaþýyan.her gecin.as kere gidip.görmesi
dünyanýn en fazla askerine sahibiz....
millet teknolojisini geliþþtirip...üstün silahlarla ordusunu kuþatýrken...
biz hala çok asker alýnca güçlü olacaðýmýzý sanýyoruz...
bu soðuk savaþtan kalma bi kafa yapýsý...
bedelli askerlik tabi çýkmalý...
ondan öte...askerlik süresi düþürülmeli....
gençlerimizin en güzel yýllarý burda heba edilmemelidir...
vataný hepimiz seviyoruz...ama vataný sevmek...sazan gibi gidip komutanlarýn postalýný boyamak deðil...!!!
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri