REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GSTV yeniden şifresiz !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GSTV yeniden şifresiz !

Adnan Polat'ın talimatıyla, Galatasaray televizyonu yeniden halka açılacak.
    Galatasaray Kulübü halkla ilişkilerde yeni bir açılım başlattı. Sarı-kırmızılılar son dönemde artan eleştiriler ve bilgi kirliliğini dikkate alarak, stratejik hamlelere hazırlanıyor.

İlk olarak Başkan Adnan Polat’ın talimatıyla, Digiturk üzerinden şifreli yayın yapan Galatasaray Televizyonu yeniden halka açılacak. Polat’ın, “Kendimizi halka iyi anlatmamız lazım. Birçok değerli projeye imza atıyoruz. Ama yeterince gündeme bile getirilmiyor. Varsa yoksa yeşil sahada alınan sonuçlara göre yargılanıyoruz” dediği ve yetkililerden şifrenin kırılması için çalışmaların başlatılmasını istediği belirlendi.
    Sarı-kırmızılı kulübün, GSTV’den aylık 300 bin TL reklam ve abone geliri elde ettiği ve bu rakamın yıllık 4 milyon TL civarında olduğunu belirtilmesine karşın bu konuda fedekârlık yapılacağı bildirildi. GSTV bundan böyle 2 milyon 800 bin abonesi olan Digiturk platformu üzerinden şifresiz olarak evlere girecek.

Diğer taraftan Adnan Polat ve ekibinin aldığı diğer radikal karar da, Sportif Direktör Adnan Sezgin’in bundan sonra aktif olarak medyada yer alması oldu. Yönetim kurulu adına geçtiğimiz dönemlerde konuşan İkinci Başkan Mehmet Helvacı’nın yerine Sezgin’in önemli konularda bilgilendirme yapacağı ve kamuoyunu aydınlatacağı dile getirildi.

Bilindiği gibi sarı-kırmızılı kulüpte, Gheorghe Hagi’nin teknik direktör olmasından hemen sonra haftada bir antrenmanın basına açılması kararı da alınmıştı.

Serkan şoku

Aslan’da sakatlar kervanına Serkan Kurtuluş ve Hakan Balta da eklendi. Antalyaspor maçında sakatlanan Serkan’ın sol ayak bileği bağında kopma belirlendi. Genç futbolcunun yaklaşık 1 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Hakan Balta’nın ise kasığında birinci derece zorlama tespit edildi. Hakan’ın, Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı açıklandı.

Genel satış günü

Galatasaray’ın, ligin ikinci yarısında taşınacağı Türk Telekom Arena’da kombine kartlarının genel satışına bugün başlanıyor. Ali Sami Yen Stadı’nın satış ofislerinden taraftarlara sunulacak olan kartlarda, GS Bonus Kart sahiplerinin yüzde 10 indirim ve 12 taksit fırsatından yararlanabilecekleri bildirildi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah bir daha girmez..ayrıca birde türkstta olmalı digitürk çanağı kaç kişide varki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamda zaten şifreli olmasına bi anlam veremedimki ben.
    yani özel olacak hiç bir şeyi yok kanalın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben bakmadım ama şifresi kaldırıldımı kanalın. Bir ara şifresiz yayına geçip Adnan Sezgin konuşma yapmıştı ve tekrar şifrelenmişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asıl a.sezgini şifrelemek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    asıl a.sezgini şifrelemek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifrelkendiği zaman söyledim çok yanlış diye, yanlışlarının üstünde tek tek durmak istemiyorum.
    yanlışdan dönülmesi doğru birşey, ancak sanırım türksatda GS tv yok, 7 dereceye kaç kişi anten çeviriyorki seyredilsin. kendimizi anlatacağız diyor sayın Polat seyredilme oranı çok düşük 7 derceden kendini nasıl anlatacak merak ediyorum.genede kanalın FTA olması iyi birşey.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bu kanal türksata geçecekmi yoksa yine 7derecedemi kalacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkesin digiturku yokki gs tv yi bakabilsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki bu kanal türksata geçecekmi yoksa yine 7derecedemi kalacak
    Bence türksat uydusuna geçmesi gerek çünkü Adnan Polat'ın şöyle bir açıklaması var

“Kendimizi halka iyi anlatmamız lazım. Birçok değerli projeye imza atıyoruz. Ama yeterince gündeme bile getirilmiyor. Varsa yoksa yeşil sahada alınan sonuçlara göre yargılanıyoruz”
    Konu Baldemir tarafından (02-12-2010 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri