Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ayyildiz Team Google Ve Hotmail’i Hackleyecek!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ayyildiz Team Google Ve Hotmail’i Hackleyecek!

Ayyildiz facebook resmi sayfasından yapılan acıklamada 30.11.2010 tarihinde 3 saatligine kendi sunucularına yönlendirecegini bildirildi.. Eger Ayyildiz Team bunu başarırsa dünya tarihine geçecektir. Resmi sayfasından Yapılan açıklamada; BARBAROS KOMUTAN VE ONUN GİZLİ EKİBİ YİNE VURACAK AMA BU SEFER DÜNYA DEVİ 2 SİTEYİ VURUYOR.GOOGLE,GMAİL,MSN HOTMAİL VE MİCROSOFT’U ÖDÜNÇ ALACAK.PENTAGON MOSSAD DTP GİBİ SİTELERİ VURAN AYYILDIZ TİM İN EFSANE HACKERI BARBAROS YARIN CEDKAN LA BERABER BU 2 DEVİ İNDİRECEK. Bekleyin yine hayır imkansız deyip yarın akşam izleyin Barbaros bu saldırı ile hack dünyasına veda ederek.Ayyıldız Tim deki görevini tamamlamış olacak,Tüm yetkilerini Cedkan devredecek.Yarin veda yazısını ve hack zone kayıtlarını yayınlayacaktır. Saldırıda emegi gecen kardeşimize de sonsuz sevgiler.PARDON HACKLEYECEZMİ DEDİK OZUR 3 SAATLİGİNE AYYILDIZ TİME YONLENDİRECEGİZ) Bilindigi üzere Ayyildiz Team şuana kadar yapılmayanı yapmış en yıkılmaz denen sistemleri ele gecirmişti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hazır başlamışken Facebook'u da unutmasınlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında bilgilendirmeseler daha iyiydi çünkü istihbarat var ona göre tedbirlerini alırlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok komik boş hareket bunlar hackenmezzz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hack'lenecek o kadar yer varken bu ne yani şimdi işmi yani.Yermi bulamadılar.Bir sürü göstereyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

facebooku ben hackleyecem , hali ahzırda 6 bin küsür hesabı k kurcalamış, biri olarak ,kesinlikle kapatmadım şöle bir göz attım :=), ha bu yönlendirmede basit iş, ama sölemedi demesinler zamanında googleden uyarı almış biri olarak dikatli olsunlar diyorum , çünkü googledeki mühenisler az boz değil, 1 günde buluyorlar kim googleyi dürtüklemiş diye , hatta pc sine kadar giriyorlar ondan sonrada pc kafayı yiyor demedi demesinler:=)
    Konu gacvokem tarafından (30-11-2010 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    facebooku ben hackleyecem , hali ahzırda 6 bin küsür hesabı k kurcalamış, biri olarak ,kesinlikle kapatmadım şöle bir göz attım :=), ha bu yönlendirmede basit iş, ama sölemedi demesinler zamanında googleden uyarı almış biri olarak dikatli olsunlar diyorum , çünkü googledeki mühenisler az boz değil, 1 günde buluyorlar kim googleyi dürtüklemiş diye , hatta pc sine kadar giriyorlar ondan sonrada pc kafayı yiyor demedi demesinler:=)
    sen neymişsin be abi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya abi bi tanıdığımın msn adresini hacklediler. Sen geri alabilirmisin onu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar size şaka falan geliyorda bilişim sektöründe olan birisi olarak , biraz zaman ayrılacak sabır gerektiren işler bunlar, ha google ve hotmail dünya üzerinde pek çok serveri varken bir ülkenin sunucularını heklemek fazla dokunmaz bunlara kaldıkı , her zaman için bu gibi işllere hzılıklıdırar. vede işin peşini bırakmazlar önce uyarırlar ve yaptığınızın suç olduğu tekrarı halindede bir kaç değil, kaç yüz avukatla aleyhinizde milyarlarca dolarlık dava açılacağı ihbarnamesini alırsınız , ki bu ihbarnamede adrese teslim geliyor ,

xxman maili geri alma yöntemleri mevcut ama yüzde yüz başarılı değil yardımcı olurum o konuda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar size şaka falan geliyorda bilişim sektöründe olan birisi olarak , biraz zaman ayrılacak sabır gerektiren işler bunlar, ha google ve hotmail dünya üzerinde pek çok serveri varken bir ülkenin sunucularını heklemek fazla dokunmaz bunlara kaldıkı , her zaman için bu gibi işllere hzılıklıdırar. vede işin peşini bırakmazlar önce uyarırlar ve yaptığınızın suç olduğu tekrarı halindede bir kaç değil, kaç yüz avukatla aleyhinizde milyarlarca dolarlık dava açılacağı ihbarnamesini alırsınız , ki bu ihbarnamede adrese teslim geliyor ,

xxman maili geri alma yöntemleri mevcut ama yüzde yüz başarılı değil yardımcı olurum o konuda
    Tamam abi ben sana msn adresini pm atarım. msn adresini biliyom ama tam aklımda değil öğreniyim pm atarım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri