Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 24/06 Türkiye'de Neler oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 24/06 Türkiye'de Neler oluyor

İSTANBUL'DA 2 VAPUR BİRBİRİNE SÜRTTÜ

Açıklamada, gemilerde ve yolcularda herhangi bir hasar ve yaralanma olmadığı kaydedildi.
    24 Haziran 2006 Cumartesi 00:00

İSTANBUL - İstanbul'da 2 vapur, yanaşma manevrası sırasında birbirlerine sürttü.
    İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) Basın Danışmanlığından yapılan açıklamada, saat 15.50 kalkışlı olarak Karaköy-Haydarpaşa-Kadıköy seferini yapan 'Caner Gönyeli' adlı gemi ile aynı saatte Eminönü-Haydarpaşa-Kadıköy seferini yapmak üzere hareket eden 'Emin Kul' adlı geminin, Haydarpaşa İskelesi'ne uğramak için yanaşma manevrası yaparken birbirlerine hafif sürtünmek suretiyle temas ettikleri bildirildi.
    Açıklamada, gemilerde ve yolcularda herhangi bir hasar ve yaralanma olmadığı kaydedildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HAKKARİ'DE TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR...
    Gecede sıcak çatışmaların yaşandığı bölgede bir grup teröristin ise halen kıskaçta olduğu bildirildi.
    24 Haziran 2006 Cumartesi 00:05

FEYZULLAH TAŞ
    HAKKARİ - Hakkari'nin Çukurca İlçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasındaki çatışmaların gece de halen devam ettiği bildirildi.

11 teröristin ölü olarak ele geçirildiği Çukurca İlçesi'nin kırsal kesiminde helikopterlerde havadan bölgeyi vurmayı sürdürüyor. Gece olmasına rağmen Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na peş peşe inen 10'a yakın savaş helikopteri mühimmat yükleyerek, kırsala yönelik hava hareketini sürdürüyor.

Gecede sıcak çatışmaların yaşandığı bölgede bir grup teröristin ise halen kıskaçta olduğu bildirildi. Hava trafiğinin oldukça yoğun olduğu Hakkari semalarında helikopterle manevra yapılarak, dağların arasında teröristlerin bulunduğu alanı vurmayı sürdürüldüğü belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YOL VERMEDİ, CAN VERDİ

İzmir'in Çamdibi Semti'nde minibüs şoförü Ö. A, yol verme yüzünden çıkan tartışmada 40 yaşındaki Recep Çoşkun'u, eşini ve çocuklarının gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü.
    24 Haziran 2006 Cumartesi 00:06

İzmir'in Çamdibi Semti'nde minibüs şoförü Ö. A, yol verme yüzünden çıkan tartışmada 40 yaşındaki Recep Çoşkun'u, eşini ve çocuklarının gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü. Boğuşma sırasında bacağından yaralanan Ö. A, tedavi olmak için gittiği hastanede yakalanıp gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında Refik Tulga Caddesi, 39 numara önünde meydana geldi.

Çınarlı Semti'ndeki Karadeniz Tabldot'un sahibi olan 40 yaşındaki Recep Çoşkun, 38 yaşındaki eşi E.Ç, 16 yaşındaki oğlu A.Ç, ve işçisi S. S ile işyerine gitmek için yola çıktı.

Yola çıktıktan kısa süre sonra yönetimindeki 35 ECV 42 plakalı minibüsle önünde giden arıcılık yapan 49 yaşındaki Ö.A'nın kullandığı 34 DGU 17 plakalı minibüsü sollamaya çalıştı.

Recep Çoşkun, sollamak için şerit değiştirdiği sırada geçişine izin vermeyen Ö. A ile tartışmaya başladı. Yaklaşık 500 metre seyir halindeki araçlarının içerisinde el kol hareketleriyle tartışan sürücüler, daha sonra araçlarından inerek kavga etmeye başladı.

BIÇAKLA SALDIRDI

Çocuklarının ve çevredeki vatandaşların çabalarına rağmen sakinleşmeyen sürücülerden Ö.A, üzerindeki bıçağı çıkartarak, eline sopa alan Recep Çoşkun'a saldırdı.

Boğuşma sırasında kendi bıçağıyla sol bacağından yaralanan Ö.A, Çoşkun'u da karnından bıçakladı. Eşinin ve oğlunun gözleri önünde kanlar içinde yere yığılan Recep Çoşkun, işçisi S.S tarafından işyerinin yanındaki Özel Çınarlı Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil Servis'te müdahale edilen Çoşkun, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Recep Çoşkun'un öldüğü haberine alan oğlu A.Ç ve eşi E.Ç sinir krizi geçirdi. Acılı aile yakınlarını tarafından güçlükle sakinleştirildi.

KAÇTIĞI HASTANEDE YAKALANDI

Bıçaklama olayının ardından minibüsüne binerek kaçan Ö.A, yanında bulunan oğlu U.A'yı evlerine bıraktıktan sonra tedavisini yaptırmak üzere Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Arı kovanlarını tamir ederken teneke parçasının pacağını kestiğini söyleyen Ö:A, tedavi altına alındı.

Bu sırada Recep Çoşkun'un katil zanlısının da kavga sırasında bıçaklandığı haberi telsiz anonslarından polis birimlerini bildirildi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki görevliler bacağından yaralanan bir kişinin geldiğini bildirdiği hastane polisinin sorguladığı Ö.A, suçunu itiraf etti.

Kavgaya Recep Çoşkun'un neden olduğunu iddia eden Ö.A'nün ifadesinde, “Arkamdan hızla gelen minibüsün sürücüsü benden yol istedi. Yol müsait olmadığı halde durmadan korna çalıp el kol harekete yapmaya başladı. Bu sırada aramızda tartışma çıktı. Araçlardan inince oğluma tokat attı, bana da sopayla saldırdı. Ben de kendimi korumak için bıçağımı çıkardım. Ondan sonrasını hatırlamıyorum” dedi.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Ö.A, gözaltına aılnarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

15'LİK KIZ 58 YAŞINDAKİ ADAMA KAÇTI

Samsun'un Bafra İlçesi'ne bağlı Yakıntaş Köyü'nde, 15 gün önce kaybolan 15 yaşındaki genç kız bulundu.
    24 Haziran 2006 Cumartesi 00:11

Samsun'un Bafra İlçesi'ne bağlı Yakıntaş Köyü'nde, 15 gün önce kaybolan 15 yaşındaki genç kız bulundu.
    Edinilen bilgiye göre, 15 gündür kayıp olan G.C.'nin yakınları, jandarmaya haber vererek yardım istedi. Jandarmanın araştırmaları sonucunda, G.C.'nin Sinop'un Durağan İlçesi'nde bir villada olduğu tespit edildi. Genç kız, jandarma ekiplerince villadan alınarak ailesine teslim edilirken, kayıp olayıyla ilgili M.Y. (58) adlı adam gözaltına altına alındı. Jandarmadaki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÖNCE İTİRAF SONRA İNTİHAR!..

Bahar Baysak, önceki gece 4 aydır nişanlı olduğu 31 yaşındaki Ümit Gür’ün evine gitti.
    24 Haziran 2006 Cumartesi 06:16

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde aldığı alkolün etkisiyle nişanlısına kendisini aldattığını itiraf eden 24 yaşındaki Bahar Baysak, nişanlısının tepki vermesi üzerine intihar etti.

ÇORLU’da evlilik hazırlıkları yapan Bahar Baysak, önceki gece 4 aydır nişanlı olduğu 31 yaşındaki Ümit Gür’ün evine gitti. Nişanlısı ile birlikte alkol alan Bahar Baysak, alkolün etkisiyle bir süre önce Çorlu’da diş hekimliği yapan arkadaşı Barış Çak’ın ellerini tutarak öptüğünü ve bir anlık ilişki yaşadıklarını söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Ümit Gür, nişanlısına kızarak "Sen ne yaptığını sanıyorsun. Ben seninle evlilik hazırlığı yapıyorum" diyerek tartıştı. Nişanlısının tepki vermesiyle bunalıma giren genç kız, elindeki bira kutusuyla bileklerini kesmek istedi. Ümit Gür’ün engellemesi üzerine Bahar Baysak bu defa da nişanlısının tuvalete gitmesinden faydalanarak camdan atlamak istedi, ancak bu sırada içeri giren Ümit Gür nişanlısını aşağı indirerek hastaneye götürdü.

Hastanedeki tedavisinden sonra annesi Gülay Baysak ve nişanlısı Ümit Gür ile eve dönen Bahar Baysak, annesi ve nişanlısının bir anlık dalgınlığından yararlanarak kendini 4’üncü kattaki evin salon penceresinden aşağıya attı. Beton zemine çakılarak olay yerinde hayatını kaybeden Bahar Baysak’ın intiharı ile ilgili soruşturma başlatılırken, Ümit Gür ve Barış Çak gözaltına alındı.

Olayda adı geçen Barış Çak ise, Bahar’la sadece arkadaş olduklarını ve aralarında bir ilişki yaşanmadığını söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"KARIMI YATAKTA BİR ERKEKLE YAKALADIM, ÖLDÜRDÜM"

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde bir şahıs, imam nikahlı eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
    24 Haziran 2006 Cumartesi 12:02

MEHMET KARAKAŞ
    SAKARYA - Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde bir şahıs, imam nikahlı eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Pamukova tren istasyonunun yanındaki çadırda yaşayan Kazım Tek (63) adlı şahıs, imam nikahlı eşi Vijdan Parla'yı (30) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Polise giderek teslim olan Kazım Tek, "Vijdan'ı bir adamla birlikte yatakta yakaladım. Bundan sonra tartıştık, bende namus meselesi yaptım. Av tüfeğini alarak vurdum" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DÜĞÜN KONVOYUNDAN BALON ALIRKEN ARACIN ÇARPTIĞI ÇOCUK, ÖLDÜ

Erzurum'da düğün konvoyundan balon almaya çalışan çocuk, otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.
    24 Haziran 2006 Cumartesi 15:49

AHMET AKBUĞA
    ERZURUM - Erzurum'da düğün konvoyundan balon almaya çalışan çocuk, otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 11.25 sıralarında E-80 karayolu üzeri Eski Mal Meydanı civarında meydana gelen olayda, sünnet düğünü sonrasında Abdurahmangazi Türbesi'ne gitmek için oluşturulan konvoydan balon kapmak için aniden yola atlayan Hüseyin Kaymaz (8), M.K. idaresindeki otomobilin altında kaldı. Kaza sonrasında ağır yaralanan çocuk, Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MADEN'DE MAYIN PATLADI: 2 ASTSUBAY YARALANDI

Elazığ'ın Maden ilçesinde yola döşenen mayının patlaması sonucunda iki astsubay yaralandı.
    24 Haziran 2006 Cumartesi 15:54

ELAZIĞ - Elazığ'ın Maden ilçesinde yola döşenen mayının patlaması sonucunda iki astsubay yaralandı.
    Mastek Boğazı mevkiinde patlama olduğu ihbarını alan jandarma ekipleri, olay yerine giderek inceleme yaptı. İncelemesini tamamlayan jandarma ekiplerinin dönüş yolunda yola daha önceden PKK terör örgütü tarafından döşenen mayın patlatıldı.
    Patlamada, yaralanan iki astsubayın Elazığ Asker Hastanesine kaldırıldığı, durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri