Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
48 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Medialink-ML 9700 -Full Hd Linux

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kinik çok tesekur ederim bende boyle bir turkçe link ariyordum sayende simdi daha rahat anlyabilecegim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kinik çok tesekur ederim bende boyle bir turkçe link ariyordum sayende simdi daha rahat anlyabilecegim
    yardımcı olabildiysem ne mutlu burası paylaşim formu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdililk kalacak yav ucuzlarsa beliki düşünürüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÖnYüz giriş /çıkışlar

* 7-Segment gösterge ekranı
    * İnfrared modül (38KHz)
    * 5adet buton, USB 2.0 port'u
    on yuzde yaziyor usb girisi oldugu
    infared modul kizilotesi otesi modul demekmis ne demek kizil otesi modul on solda bir giris var galiba orasi olmasi lazim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alıcı verici anlamına geliyor herhalde : İnfrared modül (38KHz)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın suanda tek eksik tarafı yetkililerin zahmet edipte forumlarda yazılanlara bakmamaları cihaz adeta sahipsiz gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazın suanda tek eksik tarafı yetkililerin zahmet edipte forumlarda yazılanlara bakmamaları cihaz adeta sahipsiz gibi
    size aynen katiliyorum kinik alman maliymis galiba bunu korliler çinliler bir el atarlarsa bir çok forumda gorebiliriz anca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    size aynen katiliyorum kinik alman maliymis galiba bunu korliler çinliler bir el atarlarsa bir çok forumda gorebiliriz anca
    makinanın internete grişi nasıl hızlımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki saniye kadar kinik iki hafta sonra yeni format atilacak yeni server dahil bakalim nasil yapabilecegiz
    tek hoslanmadigim bu kutunun menusu dreami alistik ya belki onun için dream in yeri baska

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki saniye kadar kinik iki hafta sonra yeni format atilacak yeni server dahil bakalim nasil yapabilecegiz
    tek hoslanmadigim bu kutunun menusu dreami alistik ya belki onun için dream in yeri baska
    benim analdığım kadarıyla şuana kadar 4 *4 makana yok hepsinda farklı bir eksiklik var dreamın yeri başka ama bu makinada buluna bir cok özellik dreamların hicbirinde yok hele e2 artık cok yavaş teknolaji ilerliyor ama e 2 hala yavaş

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri