REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: yumatu ıq sinyal yok sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn yumatu ıq sinyal yok sorunu

cihazın besleme voltajları tam çıkmakta tuner in yanındaki lm317 değişti,mercimek kondansatör kısa devre edildi, tuner de vertical 14 volt horizantal yayınlarda 18 volt çıkıyor, farklı yazılımlar denedim yinede çoğu kanalda sinyal yok sorunu var tuner mi arızalıdır. yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaclı lnbde denıyon ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çift çıkışlı lnb ama lnb le alakası olucanı sanmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

damdan düşer gibi foruma bişeyler yazıyorsun, vede yardım bekliyorsun tuhaf demi, globol iş dünyası gibi maddi çıkar yoksa ,yardımda yok hani derler ya ,(sen kimsin be ne saçmalıyorsun)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede oldu lm317 yanıktı degiştirdim horzantil low kanallar gelip gidiyordu sorun tunerden çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük ihtimal Tuner arızasıdır. tuneri değiştiriniz.

saygılar
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba
    dıseg secebılır ben yasadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

twin veya 4 lü lnblerde sorun yaratıyor bu ıq pluslar benim de basıma geldi değişik lnb de denemek lazım veya tekli lnb ile denyin sorun dewam ederse arza teknisyen101 ustanında dediği gibi tunerdendir

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar malesef bu cihazların en korkutucu tarafları cihazın tunerinden içine su girmesi ve cihaza şiddetli elektrik akımın gelmesi hem devre haşat oluyor hemde tuner gümlüyor bana bir kaç cihaz geldi tamir ettim ama başka sorunlar çıktı,cihaz bazı paketleri almıyor sorun sadece tunerde bitmiyor tunerin yanındaki ufak diotlarda gümlüyor devrede çok küçük eksik parçada söz konusu yumatu ıq bence ciddi sorunu için fabrikaya gitmesi şart sevgi saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri