Hanelerin Yaban'ı metin2'de olsaydı.
Yaban köyün dışında köpekleri kesen adamları görür:
Yaban:Hey birader niye kesiyorsun köpekleri niye
Adam:Bir kasmak için köpekleri kesicem exp alıcam ve level alacağım.
Yaban:O sana vuruyor mu he vuruyor!!!
Adam:...... mıdır nedir bu?Ben gidiyorum.
_
Yaban Lungsemi yani Hayalet Orman'a gider.Orada hayalet ağaçları kesen adamı görür..
Yaban:Birada niye kesiyorsun ağaçları niye
Adam:Kardeşim kasmak için,sen yenisin galiba
Yabanüzgün konuş uleyn.Ormanları kesme ben normançı olarak sana dalarım.
Adam:Kardeşim bu bir oyun
Yaban:Olsun,yer farketmez benim için.O ağaçlar krallığımızın Jinno'nun çiğerleri
Adam:Kardeşim ne çiğeri bu oyun kimse nefes almıyor.Sanal ortam ve ayrıca Hayalet Orman bizim topraklarımızın değil diğer krallıklarında yeri.Ortak bölge burası.
Yaban:Laga luga yapma uleyn diğer krallıkları bir bir Osmanlı Tokatı atarım ki...
[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Uploaded with Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]
_
Yaban Jinno yani köyüne gelir.Orada Chunjo ve Shinso adlı krallıklağın oyuncularının kendi krallığındakilerine saldırdığını görür.
Yaban:Siz kimsiniz benim biricik kardeşlerimi,güzel köyüme baskın düzenliyorsunuz kimsiniz uleyynnnnnnnnnn
Chunjo Krallığındaki Adam:Hahaha burası bizim topraklarımız olacak sizi süreceğiz buralardan.
Yaban:Nayıır başaramazsınız.Şu kafanda uçan Sarı bayrak neyin nesidir eleyn.Uçup duruyor sinir oldummmmm eleynnn...
-Uzun bir kavgadan sonra
Yaban:Böyle kaçarsanız işte.Jinno Krallığı geçilmez.Toz olun buradan eleynnnnn.Diyip kavgaya Osmanlı tokatıyla girişir.
Savaşta Jinno Krallığı yenmiştir.
Yaban:O entan saptan kılıçlarınızla,hançerlerinizle,oklarınızla,mızraklarınız olmak bu iş.Bendeki Osmanlı tokatı yıktı geçirdi burları eleyn.
Yer imleri