vandan alırmı bu astra
Teşekkur: 0
vandan alırmı bu astra
sharp artık yok.amma 550 kanal bayağı iyi bende 120.lik çanakla ve sharpla ayni sayıda kanal alıyorum.selamlar.
[QUOTE=nurettin01;532690]sharp artık yok.amma 550 kanal bayağı iyi bende 120.lik çanakla ve sharpla ayni sayıda kanal alıyorum.selamlar.[/QU
ilginç gerçekten ama sharp yok dediniz onun yerine kaliteli sinyal i yükseltecek bir lnb yok mu yada adana seyhan da nerden sharp bulurum
selamlar
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Arkadaşlar Adana için izlenebilecek tek Astra beamı 1M zaten iyi bir 90'lık çanakla rahatlıkla izlenebilir ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) İzlenebilecek kanal ve paketlerde LNB'nin fazla etkili olacağını zannetmiyorum. Çünkü yayınlar zaten gayet güçlü... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kardeş helal olsun, nasıl becerdin ben 120'lik ofsetle ancak 220 kanal bulabildim...
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
teknisyen101 usta tşkler yarın gidim mısır çarşısına sorim sende mi adana da oturuyon.?
Üstadım cevabın için teşekkürler benim çanak anten ve lnb next, forumlardan takip edebildiğim kadarıyla Inverto Black ve MTI Single LNB tavsiye ediliyor, onlardan almayı düşünüyorum. Şuan itibariyle aparatla 5 uydu izliyorum, benim asıl merak ettiğim 120'lik çanağın odak noktası Hotbırd yanına aparatla Astrayı ayarladığımda next lnb ile 220 kanal bulabilmiştim acaba Inverto ya da MTI lnb ile Astradan sizin kadar kanal izleyebilirmiyim...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri