Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Adana da 90 ık çanakla Astra 19.2 E 550 tane kanal

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vandan alırmı bu astra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vandan alırmı bu astra
    Kardeş 120lik çanakla gayet iyi izlersin... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yayınlarını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sharp artık yok.amma 550 kanal bayağı iyi bende 120.lik çanakla ve sharpla ayni sayıda kanal alıyorum.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=nurettin01;532690]sharp artık yok.amma 550 kanal bayağı iyi bende 120.lik çanakla ve sharpla ayni sayıda kanal alıyorum.selamlar.[/QU

ilginç gerçekten ama sharp yok dediniz onun yerine kaliteli sinyal i yükseltecek bir lnb yok mu yada adana seyhan da nerden sharp bulurum
    selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=marek16;532692]
    Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sharp artık yok.amma 550 kanal bayağı iyi bende 120.lik çanakla ve sharpla ayni sayıda kanal alıyorum.selamlar.[/QU

ilginç gerçekten ama sharp yok dediniz onun yerine kaliteli sinyal i yükseltecek bir lnb yok mu yada adana seyhan da nerden sharp bulurum
    selamlar
    Mısır çarşısı ve saydam caddesindeki (balıkçıların ordaki caddde) uyduculardan bulabilirsin.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Adana için izlenebilecek tek Astra beamı 1M zaten iyi bir 90'lık çanakla rahatlıkla izlenebilir ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) İzlenebilecek kanal ve paketlerde LNB'nin fazla etkili olacağını zannetmiyorum. Çünkü yayınlar zaten gayet güçlü... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş helal olsun, nasıl becerdin ben 120'lik ofsetle ancak 220 kanal bulabildim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı medcezir75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş helal olsun, nasıl becerdin ben 120'lik ofsetle ancak 220 kanal bulabildim...
    ince ayar yapmanız lazım , lnb yönüde hotbırd yönü gibi olacak 120 lik çanak ile 600 kanal almanız gerekir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teknisyen101 usta tşkler yarın gidim mısır çarşısına sorim sende mi adana da oturuyon.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadım cevabın için teşekkürler benim çanak anten ve lnb next, forumlardan takip edebildiğim kadarıyla Inverto Black ve MTI Single LNB tavsiye ediliyor, onlardan almayı düşünüyorum. Şuan itibariyle aparatla 5 uydu izliyorum, benim asıl merak ettiğim 120'lik çanağın odak noktası Hotbırd yanına aparatla Astrayı ayarladığımda next lnb ile 220 kanal bulabilmiştim acaba Inverto ya da MTI lnb ile Astradan sizin kadar kanal izleyebilirmiyim...

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri