Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Adana da 90 ık çanakla Astra 19.2 E 550 tane kanal

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben adanaya uyakınım 150cm çanak betasatın. ve sünnetli 100watt'lık sharp lnb aldığım kanal sayısı 200. evet malesef 200.
    mersinden 150 lik motorlu canakla 420 kanal alabiliyorum sharp lnb siyah sadece kapagını cıkardım lnb nin ama adana mersinden daha iyi sinyalde ama 90 lık canaklada sanmam okadar yayın alınabilecegini yani adanaya gelipte bakmak isterim gercekmi diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçen yıl 550-600 arası kanal geliyordu,kapsama alanı değiştiği için,en iyi sinyal alan yaklaşık 350 kanal alabilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an en az 2metre takmanız gerekmektedir oda iyi para

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotbird merkezli,85 Cm.lik antenden aparatla Astra 19.2" uydusundan 1300 ün üzerinde kanal geliyor.Tabii bunların içinde radyo kanalları da var.Bazı kanallar hem SD,hem de HD olarak yer alıyor.Bu nedenle net olarak kaç kanal geldiğini söyleyemiyeceğim.Üstelik sinyal kalitesi de %60-100 arası.Yer:Aydın merkez ve Didim İlçesi.Dostlara bilgi olsun diye yazdım.Esenlikler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi düşünüyorm da o zaman için gayet iyi bir iş yapmışım be. adana dan 90 lık çanakla 500 kanal way anasını.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 910 kanal aloyorum
    .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben adanadan kazim 3 metre canak var 400 kanal aliyorum sen nasil 550 kanal aliyorsun yalan filaşli lnb 270 aldim 550 kanal alamasin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben adanadan kazim 3 metre canak var 400 kanal aliyorum sen nasil 550 kanal aliyorsun yalan filaşli lnb 270 aldim 550 kanal alamasin
    değerli arkadaşım ne yalan söylicem sana? bunda 2-3 yıl önce öyleydi. ben ne yapabilirim yani?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an için astra 19 doğu uydusu vericilerin, sinyal kalitesi bayağı bayağı düştü, tabi sinyal azalınca kanal sayısıda düştü bilginize arz ederim. saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ARKADASLAR kayserden bu astra19 kac cm canak la seyredebılırız

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri