Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Adana da 90 ık çanakla Astra 19.2 E 550 tane kanal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustadlar 90 lık çanakla samsundan astra çeker mi bir yardımcı olursanız sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Adana için izlenebilecek tek Astra beamı 1M zaten iyi bir 90'lık çanakla rahatlıkla izlenebilir ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) İzlenebilecek kanal ve paketlerde LNB'nin fazla etkili olacağını zannetmiyorum. Çünkü yayınlar zaten gayet güçlü... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı yekcanajans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustadlar 90 lık çanakla samsundan astra çeker mi bir yardımcı olursanız sevinirim...
    Yukarıdaki yazdıklarımın aynısı Samsun içinde geçerlidir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90 lık çanakla astra ile nilsat uysunu izleyebilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soner_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    90 lık çanakla astra ile nilsat uysunu izleyebilirmiyim
    Neredesiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

way be bu konuyu açalı yıllar oldu yaw.s.s.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    way be bu konuyu açalı yıllar oldu yaw.s.s.
    Şu an kaç kanal geliyor arttımı kanallar yıllar su gibi işte gelip geçer bu site bile 8 yıl oldu acılalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanağın yönünü değiştirdim valla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben adanaya uyakınım 150cm çanak betasatın. ve sünnetli 100watt'lık sharp lnb aldığım kanal sayısı 200. evet malesef 200.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kullandığın lnb markası nedir. daha önceki yıllarda 350-400 arası kanal alınabiliyordu 90 lık çanak ile adanadan , şu an için 150 lik çanak kullanıyorum. Sky paketi için.

saygılar
    160 lık çanakla sky.ları alamıyorum.yer adana seyhan pınar mh.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben adanaya uyakınım 150cm çanak betasatın. ve sünnetli 100watt'lık sharp lnb aldığım kanal sayısı 200. evet malesef 200.
    mersinden 150 lik motorlu canakla 420 kanal alabiliyorum sharp lnb siyah sadece kapagını cıkardım lnb nin ama adana mersinden daha iyi sinyalde ama 90 lık canaklada sanmam okadar yayın alınabilecegini yani adanaya gelipte bakmak isterim gercekmi diye

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri