sunny yeni eski cihazlar flaş dump dosyaları
sunny yeni eski cihazlar flaş dump dosyaları
sevgili memedim biraz acemiyim,12.01.a5 cihazıma yukarıda verilen flaş dump dosyasını nasıl ve hangi proğramla yükleyebilirim,yardımcı olursanız sevinirim.memedim Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım acemiysen yükleyemezsin...flashı söküp yükleyebilirsin..cihaz çöpede gidebilir.
bilgin için teşekkürler dostum.eraslan Nickli Üyeden Alıntı
slm sayın eraslan bu j-tag dediyimiz flaş proramlayıcı flaş sökülmeden programlanması lazım tabiki sunny 12.01.a5 39v160 için söylüyorum bir kaçtanede yükledim sunny ve next cihazlarına şunuda sormak istiyorum flaş sökülmeden 12.c1a5 flaşlarınada dump dosyasını yüklenebilirmiyiz bilen arkadaş varsa cevaplayabilirmi saygılareraslan Nickli Üyeden Alıntı
flaşı sökmeden yükleyebilirsiniz bunun için JTAG programlayıcıya ihtiyacınız var..8972 Nickli Üyeden Alıntı
kolay gelsin
elimde j-tag programlayıcı var sunny,de bir kaçtane çökmüş flaş kurtardım iki tanede next 2000 plus çöken flaşların kurtardım benim öğrenmek istediyim sunny 12.c1.a5 cihazlardada flaş sökülmeden j-tag ile programlana bilirmi saygılar.
Konu 8972 tarafından (18-04-2006 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.
Elinize Saglik
slm usta bağlantılarda deyişiklik yapılıyormu vede bord üzerinde herhangi bir tadilat yapılıyormu 12.c1.a5 için saygılarrenegade Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri