Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: sunny yeni eski cihazlar flaþ dump dosyalarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sunny yeni eski cihazlar flaþ dump dosyalarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart acemiyim

Alýntý memedim Nickli Üyeden Alýntý
    sevgili memedim biraz acemiyim,12.01.a5 cihazýma yukarýda verilen flaþ dump dosyasýný nasýl ve hangi proðramla yükleyebilirim,yardýmcý olursanýz sevinirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım acemiysen yükleyemezsin...flashı söküp yükleyebilirsin..cihaz çöpede gidebilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eraslan Nickli Üyeden Alýntý
    arkadaþým acemiysen yükleyemezsin...flashý söküp yükleyebilirsin..cihaz çöpede gidebilir.
    bilgin için teþekkürler dostum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eraslan Nickli Üyeden Alýntý
    arkadaþým acemiysen yükleyemezsin...flashý söküp yükleyebilirsin..cihaz çöpede gidebilir.
    slm sayýn eraslan bu j-tag dediyimiz flaþ proramlayýcý flaþ sökülmeden programlanmasý lazým tabiki sunny 12.01.a5 39v160 için söylüyorum bir kaçtanede yükledim sunny ve next cihazlarýna þunuda sormak istiyorum flaþ sökülmeden 12.c1a5 flaþlarýnada dump dosyasýný yüklenebilirmiyiz bilen arkadaþ varsa cevaplayabilirmi saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý 8972 Nickli Üyeden Alýntý
    slm sayýn eraslan bu j-tag dediyimiz flaþ proramlayýcý flaþ sökülmeden programlanmasý lazým tabiki sunny 12.01.a5 39v160 için söylüyorum bir kaçtanede yükledim sunny ve next cihazlarýna þunuda sormak istiyorum flaþ sökülmeden 12.c1a5 flaþlarýnada dump dosyasýný yüklenebilirmiyiz bilen arkadaþ varsa cevaplayabilirmi saygýlar
    flaþý sökmeden yükleyebilirsiniz bunun için JTAG programlayýcýya ihtiyacýnýz var..
    kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

elimde j-tag programlayýcý var sunny,de bir kaçtane çökmüþ flaþ kurtardým iki tanede next 2000 plus çöken flaþlarýn kurtardým benim öðrenmek istediyim sunny 12.c1.a5 cihazlardada flaþ sökülmeden j-tag ile programlana bilirmi saygýlar.
    Konu 8972 tarafýndan (18-04-2006 Saat 18:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Elinize Saglik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý 8972 Nickli Üyeden Alýntý
    elimde j-tag programlayýcý var sunny,de bir kaçtane çökmüþ flaþ kurtardým iki tanede next 2000 plus çöken flaþlarýn kurtardým benim öðrenmek istediyim sunny 12.c1.a5 cihazlardada flaþ sökülmeden j-tag ile programlana bilirmi saygýlar.
    tabiki rahatlýkla programlabilir jtag ile nemli olan baglantý noktalarýný tesbit etmek bulmaktýr kaon tabanlý cihazlarda jtag sorunsuz çalýþmaktadýr.
    rast gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý renegade Nickli Üyeden Alýntý
    tabiki rahatlýkla programlabilir jtag ile nemli olan baglantý noktalarýný tesbit etmek bulmaktýr kaon tabanlý cihazlarda jtag sorunsuz çalýþmaktadýr.
    rast gelsin
    slm usta baðlantýlarda deyiþiklik yapýlýyormu vede bord üzerinde herhangi bir tadilat yapýlýyormu 12.c1.a5 için saygýlar

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri