sunny yeni eski cihazlar flaþ dump dosyalarý
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
sunny yeni eski cihazlar flaþ dump dosyalarý
sevgili memedim biraz acemiyim,12.01.a5 cihazýma yukarýda verilen flaþ dump dosyasýný nasýl ve hangi proðramla yükleyebilirim,yardýmcý olursanýz sevinirim.memedim Nickli Üyeden Alýntý
arkadaşım acemiysen yükleyemezsin...flashı söküp yükleyebilirsin..cihaz çöpede gidebilir.
bilgin için teþekkürler dostum.eraslan Nickli Üyeden Alýntý
slm sayýn eraslan bu j-tag dediyimiz flaþ proramlayýcý flaþ sökülmeden programlanmasý lazým tabiki sunny 12.01.a5 39v160 için söylüyorum bir kaçtanede yükledim sunny ve next cihazlarýna þunuda sormak istiyorum flaþ sökülmeden 12.c1a5 flaþlarýnada dump dosyasýný yüklenebilirmiyiz bilen arkadaþ varsa cevaplayabilirmi saygýlareraslan Nickli Üyeden Alýntý
flaþý sökmeden yükleyebilirsiniz bunun için JTAG programlayýcýya ihtiyacýnýz var..8972 Nickli Üyeden Alýntý
kolay gelsin
elimde j-tag programlayýcý var sunny,de bir kaçtane çökmüþ flaþ kurtardým iki tanede next 2000 plus çöken flaþlarýn kurtardým benim öðrenmek istediyim sunny 12.c1.a5 cihazlardada flaþ sökülmeden j-tag ile programlana bilirmi saygýlar.
Konu 8972 tarafýndan (18-04-2006 Saat 18:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Elinize Saglik
slm usta baðlantýlarda deyiþiklik yapýlýyormu vede bord üzerinde herhangi bir tadilat yapýlýyormu 12.c1.a5 için saygýlarrenegade Nickli Üyeden Alýntý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri