VİDEO: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ezel'in Ramiz'ini Sinemayla Buluşturan Ünlü Yönetmen Bazı Kimselerden Tepki Aldığını Açıkladı. ODTÜ'de düzenlenen "Bir Tuğla bir kitap" projesine destek amaçlı yapılan bir söyleşiye konuşmacı olarak katılan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ilginç açıklamalarda bulundu. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, şimdilerde Ezel dizisinde canlandırdığı "genç Ramiz" rolüyle beğeni toplayan Ufuk Bayraktar'ı keşfettiği bilinen Demirkubuz, konuya açıklık getirdi. Kahvede garson oalrak çalışan Bayraktar'a rol teklif eden ünlü yönetmen sözlerine şöyle devam etti: "Ufuk'u 3-4 gün izledim.

Ona rol teklif etmem, sinemada dert edindiğim gerçeklik duygusuyla ilgili bir şey. Kahvede görünce konuştum, baktım benim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de büyüdüğüm gibi bir kişilik o da, filmdeki karaktere çok benziyor. Şimdiye kadar çalıştığım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cular içinde de en rahat çalıştığım kişi de Ufuk olmuştur. Aynı dünyadan geldiğimiz için hemen anlıyordu ne istediğimi.

Filme 15 gün kala 160 sayfayı ezberledim demişti. "Test ederim" dedim, "et" dedi. 20. sahne diyordum, oynuyordu. Çatır çatır ezberlemişti. Ufuk Bayraktar kendini geliştirirse birçok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cudan çok daha iyi olduğuna ve olacağına inanıyorum."

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bayraktar'ın konservatuvar eğitimi olmaması nedeniyle küfür içeren bazı mailler aldığını da söyledi. "Elin garsonunu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cu yaptın biz konservatuvar okuyoruz bize bakmıyorsun yazıp küfrediyorlar" diyen başarılı yönetmen bu açıklamanın ardında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. culukta doğallık aradığını vurguladı.