VÝDEO: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Ezel'in Ramiz'ini Sinemayla Buluþturan Ünlü Yönetmen Bazý Kimselerden Tepki Aldýðýný Açýkladý. ODTÜ'de düzenlenen "Bir Tuðla bir kitap" projesine destek amaçlý yapýlan bir söyleþiye konuþmacý olarak katýlan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ilginç açýklamalarda bulundu. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, þimdilerde Ezel dizisinde canlandýrdýðý "genç Ramiz" rolüyle beðeni toplayan Ufuk Bayraktar'ý keþfettiði bilinen Demirkubuz, konuya açýklýk getirdi. Kahvede garson oalrak çalýþan Bayraktar'a rol teklif eden ünlü yönetmen sözlerine þöyle devam etti: "Ufuk'u 3-4 gün izledim.
Ona rol teklif etmem, sinemada dert edindiðim gerçeklik duygusuyla ilgili bir þey. Kahvede görünce konuþtum, baktým benim Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de büyüdüðüm gibi bir kiþilik o da, filmdeki karaktere çok benziyor. Þimdiye kadar çalýþtýðým Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. cular içinde de en rahat çalýþtýðým kiþi de Ufuk olmuþtur. Ayný dünyadan geldiðimiz için hemen anlýyordu ne istediðimi.
Filme 15 gün kala 160 sayfayý ezberledim demiþti. "Test ederim" dedim, "et" dedi. 20. sahne diyordum, oynuyordu. Çatýr çatýr ezberlemiþti. Ufuk Bayraktar kendini geliþtirirse birçok Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. cudan çok daha iyi olduðuna ve olacaðýna inanýyorum."
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bayraktar'ýn konservatuvar eðitimi olmamasý nedeniyle küfür içeren bazý mailler aldýðýný da söyledi. "Elin garsonunu Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. cu yaptýn biz konservatuvar okuyoruz bize bakmýyorsun yazýp küfrediyorlar" diyen baþarýlý yönetmen bu açýklamanýn ardýnda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. culukta doðallýk aradýðýný vurguladý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri