arkadaslar iyi günler sinyal yok yani aradıgınız servis bulunamadı uyarısı veriyor benim anladıgım kadarıyla tuner buzuk benim öyrenmek istedigim acaba nekadar masrafı cıkar
arkadaslar iyi günler sinyal yok yani aradıgınız servis bulunamadı uyarısı veriyor benim anladıgım kadarıyla tuner buzuk benim öyrenmek istedigim acaba nekadar masrafı cıkar
bendede yapıyodu ama sinyal kalitesine bağlıymış lnb yi değiştirince bu problemden kurtuldum
olabiloya bu cihazlar gerçekten hassas ben ilk önce gri kutusunu aldım kafayı yicektim kitleniyo donuyo 1 mtreden kumanda zor açlışıyo hemen ainen geri iade şimdi siyah kasa 1 kalitesini aldım hiç bi sıkıntı problem yok maşallah sonuçta elektronik cihaz işte:49:
hocam cihazın orjinal dreambox degilde colonsa 100tl,ye yenisini al daha iyi
tunerın arızalı değil bence cihazın içinde Tunerın gemen allt kısmında 220 ohm luk bir mıkro dırenc olması lazım yüksek ihitmal o arızalanmıştır. O direnç arızalandığı zaman LNB kablosunu taktığın zaman sinyal ve kalitede bir değer gelmiyorsa o direncın bozulmasından yapıyor. Eğer o kısmı incelersen direncın üzeri zaten kararmıştır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri