Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: flash xp den girdiğimiz free serverlerin açık olup olmadıgını nasıl anlarız?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yekcanajans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz söyliyeceğim bu konu için uygun değil ama...çanakçıyı çağırdım hortbird ayarlasın diye fakat hortbirdi ayarlarken hortbird çalışıyor turksat çalışmıyor yer değiştiriyoz bu sefer turksat çalışıyor hortbird çalışmıyor dreambox 500s kullanıyorum...Allah rızası için yardım edermisiniz 4-5 saattir uğraşıyorum...yeni konu açmağı bilmeğim için mecbur kaldım buraya yazmaya...

cihazınız disegc seçiyor Goldmaster RM-8 alın ve deneyın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazınız disegc seçiyor Goldmaster RM-8 alın ve deneyın.

bende taplin cihazı var denesem hotbirdi turksatıda alırmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yekcanajans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende taplin cihazı var denesem hotbirdi turksatıda alırmı

arkadaşım sen hangi cihazı kullanacaksın. dream kullanacaksan Disegc değiştirmen gerekiyor ama taplinin kullnacaksan o disegc o cihazda calışır.

Taplinde iki uydunun göstermesı demek Dreamde de gösterecek anlamına gelmez. Dreamler her disegc te calışmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sen hangi cihazı kullanacaksın. dream kullanacaksan Disegc değiştirmen gerekiyor ama taplinin kullnacaksan o disegc o cihazda calışır.

Taplinde iki uydunun göstermesı demek Dreamde de gösterecek anlamına gelmez. Dreamler her disegc te calışmaz.
    bilgi için tşkler bende hotbirdin hiç bir kanalı yok güncel frekans varsa verirmisiniz tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum daısek secmıs cıhazın.daıesk ı degıstır.sorun kalmaz.next ve o tarzdakılerı secebılıyor.ucuz bır daısek tak sıstem calısacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehehe bende çok ugraşmıştım zamanında hatta ve hatta eutelsat w3 dieseg 1 e takmadıgım sürece çalışmıyordu
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende taplin ts- 17100 cihazı var güncel hotbird ve turksat listesininasıl atabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet explorere
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sabit ip nosu:16001/servers

yazarak, fxp programına eklediğiniz server bilgilerini televizyonun başına gitmeden kontrol edebilirsiniz.
    Konu dantes tarafından (08-12-2010 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben free serverlerden bazen kullanıyorum ama nedense açık oldugu halde kontrol edince o kart gösteriyor??

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri