şimdi forumda baktım free serverler var ama 20 30 tane satır oluyor bunların hepside açık olmuyor acaba hangisinin açık olup olmadıgını nasıl anlarız tek tek denemek çok zor
şimdi forumda baktım free serverler var ama 20 30 tane satır oluyor bunların hepside açık olmuyor acaba hangisinin açık olup olmadıgını nasıl anlarız tek tek denemek çok zor
ben hepsini paste yapiyorum acik olanlar yesil kapalilar kirmizi oluyorlar ama bazen yesil olupta 0 kart yaziyor onu anlamis degilim
nerede yanıyor ışık ben göremiyorum??
şimdi var/etc/cccam cfg düzenle diyorum paste yapıyorum hepsini yapıştırdım diyelim ışıklar nerede yanıyor?
addonstan Plugıns ten CCcam infoyu ındırın sonrasında kanal izlerken Kumandadan sarı tuşa basın cccam infoyu göreceksınız üzerine gelip OK tuşuna basın sonra ordan server yazana yere gelın yıne Ok tuşuna basın Serbverleri göreceksınız aktif olanlar yeşil olur.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
deneyeceğim teşekkürler
yesil olanlarda NEDEN à kart var onu anliyamadim benim kendi kullandigim serverde su kadar kart diyor ama bazen buradaki serverden yukledigimde YESIL var ama 0kart Gosteriyor
ben her satırın arasına ====to====>koyuyorum kaç tane server yüklüyorum bazen tüm serverleri yeşil gösteriyor ama sıfır görüntü bu neden olabilir?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz söyliyeceğim bu konu için uygun değil ama...çanakçıyı çağırdım hortbird ayarlasın diye fakat hortbirdi ayarlarken hortbird çalışıyor turksat çalışmıyor yer değiştiriyoz bu sefer turksat çalışıyor hortbird çalışmıyor dreambox 500s kullanıyorum...Allah rızası için yardım edermisiniz 4-5 saattir uğraşıyorum...yeni konu açmağı bilmeğim için mecbur kaldım buraya yazmaya...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri