Aziz Yıldırım 8.kez "BAŞKANIMIZ"
Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde gerçekleşen ve iki gün süren Olağanüstü Genel Kurulumuz sona erdi. Bugün 18 sandıkta gerçekleşen oylama ile biten kongre sonunda Başkanımız Aziz Yıldırım 8.kez başkanlığa seçilirken toplam 2831 oy kullanıldı. Sayım sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkanımız Aziz Ylıdırım "Gösterilen güvene layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını" belirtti. Yeni Yönetim Kurulu ile 3 yıl görevde kalacak olan Başkanımız, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kürsüye çıkarak üyelere hitaben konuştu. Yıldırım, duyulan güvenin, kendilerini gelecek için daha çok çalışmaya sevk ettiğini belirtti. Başkanımız ''Bu desteğe layık olmak için ben ve arkadaşlarım gerekeni yapacağız. Ne kadar çok çalışmak gerekiyorsa o çalışmayı yapacağız ve buraya inşallah bir dahaki kongrede yüzümüzün akıyla geliriz'' diye konuştu.

Başkanımız Aziz Yıldırım, konuşmasında şunları söyledi:
''2 bin 800 kongre üyesinin gelip bize güven göstermesi, geleceğe doğru bizi daha çok çalışmaya azmettiriyor. Fenerbahçe kongresine teşekkür ediyorum. Yeni bir dönem başlıyor. İnşallah 100. yılımızda Fenerbahçe'ye layık bir şekilde her branşta başarıyı yakalayıp, ama geçmişi de bugüne getirip, geçmişimizle bugünümüzün beraber kutlanacağı bir 100. yıl yaşamamızı temenni ediyorum. Önemli olan 100. yılımızı gelecekte çocuklarımıza ve torunlarımıza, Fenerbahçe'ye yakışır biçimde kutlandığının da anlatılmasıdır.''