REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Moviemax logosu sizce?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Moviemax logosu sizce?

SAYGI DEĞER forum arkadaşları eskiden moviemax lerin logosu sarı olan çok süperdi şimdi ise kanallar çoğalınca düz yazı halini aldırdılar ve hiç güzel değil
    eski logo olsa yanında yada altında yazsa bu güzel olmaz mı?
    moviemax premier
    moviemax premier 2
    moviemax speed
    moveimax star
    moviemax star 2
    moviemax famıly
    moviemax festival görüntü hiç iyi değil bunlar logo bile değil
    eski logo olsun ve kanallar altında yazsın isimleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eski duzen daha iyiydi bana göre moviemax 1-2 goldmax 1-2 actionmax gibi duzeni berbat ettiler neyin ne oldugu belli değil şimdi ben açıkcası yenilikten yana duzeyli şeylerin yapılmasında daha iyiyim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskisi daha iyi idi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi aslında benim söylediğim şekliylede yapılabilir ben isimlerin ne olduğu konusunda bir takılma yaşamıyorum sadece görüntü ve estetik adına eski moviemax logosu hem hüçük hemde gerektiğinde saydam haliyle ekranda bir çirkinlik oluşturmuyor

dünyanın hangi paralı platformunda ekranda logo olarak

m o v i e m a x p r e m i e r ekranın tam ortasına kadar uzanıyor bunu bir an önce bunu düzeltmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eski duzen daha iyiydi bana göre moviemax 1-2 goldmax 1-2 actionmax gibi duzeni berbat ettiler neyin ne oldugu belli değil şimdi ben açıkcası yenilikten yana duzeyli şeylerin yapılmasında daha iyiyim
    Ben DİGİTURK EKOSPOR paketi kullanıyorum ama anket yapmışlardı ve sağolsunlar 1 hafta sinema pekti vermişlerdi 1 hafta izlemiştim. Kanallara baktım da logo pekte önemli değil filmler güzel olsun yeterli zaten 1 haftalık izlememde bile kanalları çok beğendim. Logo pekte önemli değil açıkçası.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın xxxman şimdi siz kısa sürede izleme olanağı buldunuz ve böyle şeylere takılmadınız ama yıl boyunca izleyince ister istemez ekran kirliliği kimi zaman avrupa platformlarına bakıyorum artık görünen logolu kanal bile yok hepsi ya gri yada şeffaf ülkemizde renkli logo var böyle
    insan ın gözüne gözüne sokarcasına işte bu yüzden moviemax ın ilk logosu hem küçük hemde şeffaf tı çok süperdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

simdiki logolari biraz SKy UK logolarini animsatti, onlarda boyle yapiyorlar simdi, ve eski logolari'da benzetmislerdi o zaman, sanirim DigiTurk SKY'den esinleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın xxxman şimdi siz kısa sürede izleme olanağı buldunuz ve böyle şeylere takılmadınız ama yıl boyunca izleyince ister istemez ekran kirliliği kimi zaman avrupa platformlarına bakıyorum artık görünen logolu kanal bile yok hepsi ya gri yada şeffaf ülkemizde renkli logo var böyle
    insan ın gözüne gözüne sokarcasına işte bu yüzden moviemax ın ilk logosu hem küçük hemde şeffaf tı çok süperdi

Şeffaflık konusunda size katılıyorum. Moviemax ler de dahil aslında ulusal kanallarında logosunu şeffaf yapması lazım.
    Konu Hikmet™ tarafından (19-12-2010 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AH AH birde sesimize DİGİTÜRK bir kulak verse acaba duyarlar mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AH AH birde sesimize DİGİTÜRK bir kulak verse acaba duyarlar mı?
    Online işlemlerden yazarsanız size geri dönerler. Ama uygularlarmı onu bilemem.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri