REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Next ye 19500 hd superior

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Next ye 19500 hd superior

Next ye 19500 hd superior geliyor linux tabanli.cihaz super çok yakinda piyasada.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkez susacak dobratech konuşacak reklamı aklıma geldi. biz hala konuşuyouz ama dobratechten çıt yok

onun için next kendı ipini çekmiştir artık kimseye next tavsiye etmıyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nextmi töbede tunerleri cok zayıf bu yüzden pek randımanlı deyil

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 2000hd ve dobratech facialarından sonra next kullanmam imkansız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o kadar kötümser olmayın arkadaşlar. bu son çıkaracağı cihaz iyi olabilir. hemen ön yargılı olmayın ltfn. cihazı bi detaylı inceleyelim bakalım nasılmış. eğer kötü ise ondan sonra söversiniz next'e. ahhhhaaaaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı empu_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o kadar kötümser olmayın arkadaşlar. bu son çıkaracağı cihaz iyi olabilir. hemen ön yargılı olmayın ltfn. cihazı bi detaylı inceleyelim bakalım nasılmış. eğer kötü ise ondan sonra söversiniz next'e. ahhhhaaaaaa
    cihazın üzerine LİNUX yazmışlar hatta özelliklerine ama ne varki acık kaynak kodlı değil yanı üretici firmanın eline kalıyorsun dahası varmı. nesını ınceleyeyım ben bırıne muhtaç kaldıktan sonra. bir dremabox yada bir vuo daki acık kaynak olmadıktan sonra başka ımageleri kullanmadıktan sonra 3 yıl sonra üretici firma başka cihaz cıkardık bu cihazın desteği bitti dedikten sonra ben bu kadar parayı neden bu cihaza vereyim.

Dobratech için 750 tl para isteyen firma bunun için sizce ne kadar ister. Artık insanlar afedersiniz ama enayi değil.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 15 yıl next kulllandım ama 3 yıldır bırdaha next almam cıkar sat bırak olmaz oyle sey ben 20 gun oncede vu+duo aldım manyak otesı bır cıhaz fıyatıda uygun olesıye kadar kullanırım ne ısım var artık nextle cıkaracak sonrada bekle dur yazılım vereceklerdıye bıseyde yazdınmı baracaklar dıkatedınkı bursadakı elbısan nextın bayılıgını bıraktı neden hep sıkayetten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri