REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: helles sat ve türksat tek çanak problemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolun arkadaşlar denedim ama olmadı şöle bi sorun fark ettim diseqc 1. ve ikinci girişinden de türksat uydusunu alabiliyorum bu sorun yaratırmı .
    helles sat dsm 3000 arama yapmak için hangi frekansları girmem gerek bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim birde
    16500 nextnextstar uydu alıcım var orada hellessat uydusu yok frekansları da uydu ekleme yaptım frekansları elle girdim frekans listesini internet güncel olarak girdim ama böle hata yapsam dsm 3000 diseqc ten sinyal alırım onuda alamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bence sendeki problem sen hellassatı ayarlayamıyorsun yani hellassat diye ayarladığın frekans aslında türksatla kesişen bir frekans olabilir.farklı frekansta hellessat ayarlamayı dene.birde disegc kullanmadan direkt olarak hellassat ayarladığın lnb ye kablonun ucunu takıp dene asagıda hellassat kanalları cıkıyormu bir dene.eger kesişen bir frekanssa asagıda türksat calıstıgını göreceksin.
    12608 h 30000 ve 11511 h 30000 bu frekanslarda sinyal görürsen hellessatı bulmusundur demek kolay gelsin
    Konu yasarbey tarafından (12-12-2010 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu yasarbey tarafından (12-12-2010 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz bence bi uyducuya gidip makinenize hellasat uydusunu tarattırın sonra eve geldiginizde hellsatta bi kanal açın dıseqsiz hellsat lnbsine baglayın sinyal geliyomu gelmiyo geliyosa dıseq ayarlarını yapın eger sinyal gelmiyosa açık ve net dıseq bozuktur yenisini aldım yapmaz diyosanız yapar arkadaşım elektronik işi şans işidir.. dediklerimi yapın alırsınız zaten direk baglantıda çekmiyosa lnb ayarında vardır sorun..

Kolay Gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadslar ben de hellassati ayaarlayamadim .turksat lnbşine normal elenbiyi bantla sardim ama sinyal yok.neyapmam gerekiyo.çok yakin olmasina ragmen olmadi.lnb ne sekilde olmasi lazim acaba...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkler sağlık problemi yüzünden biraz ara verdim ama hala çözemedim şimdi kesişen frekans konusun da düşünüyorum.dsm3000 cihaza sizinde kullandığınız frekansları girmek istiyorum verirseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar izmirde hellasat kurmak çok kolay çankayada 10 liraya ince lnb alın sonra çanağa önden bakarken türksat inb sinin sağına bir bantla sarın kabloyu bağlayın diesgc seçimlerini cihazdan ayarlayın daha sonra cihazı otomotik arama yapın bu kadar kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hellesat aramak için hangi frekansları kullanıyosun bide otomatik arama derken bi raz açarmısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar turksat merkezli çanakta hellas sat için lnb yi sağa mı sola mı takıcaz (çanağın önünden bakınca) bazı arkadaşlar sağına demiş ama 39 derece hellas, 42 derece turksat mantığa göre turksata bakan lnb nin soluna (önden bakınca )takmamız gerekmez mi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rozgener Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar turksat merkezli çanakta hellas sat için lnb yi sağa mı sola mı takıcaz (çanağın önünden bakınca) bazı arkadaşlar sağına demiş ama 39 derece hellas, 42 derece turksat mantığa göre turksata bakan lnb nin soluna (önden bakınca )takmamız gerekmez mi ?
    Lnb sol tarafa takacaksınız uydular birbirine cok yakın oldugu lnb kafaları buyuk geliyor bunun için ince lnb olursa daha güçlü sinyal alırsınız hellassattan.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri