Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: helles sat ve türksat tek çanak problemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diseqten gelen kabloyu uydu bulucuna tak ve otomatik diseq arama yaptır sonuca ulaşırsın eğer problem yoksa diseq te dolu olan uyduları yazar zira sadece türksatı gösterirse diseqte farklı yerlere tak ve dene yine sonuca ulaşamazsan diseqte problem vardır kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blacker00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkeze merhaba
    türksata bakan çanağıma hellas sat için bir lnb taktım ve sinyal aldım türksattanda sinyal alıyorum ama diseqc in birinci girişine türksat ikinci girişine hellas sat uydusunu takıyorum ama takınca hellas sat uydu sinyali almıyorum dsm 3000 uydu bulucu kullanıyorum yani direk lnb den sinyal alıyorum ama diseqc e takınca gidiyor türksat sinyal veriyor ama hellasat vermiyor diseqc i değiştirdim yine aynı

bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevirim
    Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diseqten gelen kabloyu uydu bulucuna tak ve otomatik diseq arama yaptır sonuca ulaşırsın eğer problem yoksa diseq te dolu olan uyduları yazar zira sadece türksatı gösterirse diseqte farklı yerlere tak ve dene yine sonuca ulaşamazsan diseqte problem vardır kolay gelsin
    Seremir ilk mesaja bakarsan arkadaş zaten disecq değiştirip denemiş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri