Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Gidipte gelmemek,gelipte görememek var...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Gidipte gelmemek,gelipte görememek var...

Merhabalar dostlarım 01.12.2010 tarihinden itibaren resmi olarak izinli askerim.1 Aralıkta girmiş olduğum yedek subay sınav sonuçları 10 Aralıkta açıklanacak;nerede,kaç ay ve ne olarak askerlik yapacağım belli olacak.Bana uzak bi yer çıkarsa 11 Aralık Cmt günü yolcuyum,Ege tarafına çıkarsa 12 Aralık Pzr günü yolcuyum.12 Aralık Pzr saat 17.00 a kadar birliğe teslim olmam gerekiyor.

Ben şimdiden en kötü ihtimali düşünerek 6 ay doğuda er olarak askerlik yapacağım diyerek en kötüsüne alıştırıyorum kendimi ki 12 ay yedek subay batı çıkarsa sürpriz olsun.

Acısıyla,tatlısıyla çok güzel anılarım oldu sizlerle dostlarım.Askerde bana en zor geleceklerden biri de sizlerden uzak olacağım.Evdeki neti kapattığımdan dolayı sınırlı bi şekilde ulaşıyorum sizlere.Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz burada sizlerle paylaşırım dostlarım.

Başlıkta dediğim gibi gidip te dönmemek var,gelip te görmemek var.
    Hakkınızı helal edin arkadaşlar allaha emanet olun....

T.C. Kimlik Nu. xxxxxxxxxx
    Aday Nu. 503xx
    Adı ve Soyadı ÖMER KABADAYI
    Baba Adı xxxxx
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TANK
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı Tnk. Er.
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı
    BURDUR
    Katılış Tarihi 12.12.2010
    Konu ŞAVKÇI09 tarafından (10-12-2010 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun kardeşim asıl sen Allaha emanet ol sırası gelen her türk genci bu kutsal görevi yapıyor sıkma cannı sakın sayılı gün unutma ..Tekra Allaha emanet ol sağlıcakla git ve gel..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlısı olsun kardeşim asıl sen Allaha emanet ol sırası gelen her türk genci bu kutsal görevi yapıyor sıkma cannı sakın sayılı gün unutma ..Tekra Allaha emanet ol sağlıcakla git ve gel..
    Eyvallah hocam sağolasın.içim kıpır kıpır nereye çıkacak ne olacak,kimlerle nasıl bi askerlik yapacağız çok garip bi duygu insanın başına gelmeden anlamıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlısı olsun,sayılı günler çabuk geçer.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiden hayırlı olsun van erciş komandoya yolun düşerse beklerim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah hayırlı teskereler nasip etsin...
    güle güle gidip dönersin inşallah...
    selametle kal...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı ile git hayırlısı ile gel allaha emanet ol!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı teskereler allaha emanet ol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eyvallah hocam sağolasın.içim kıpır kıpır nereye çıkacak ne olacak,kimlerle nasıl bi askerlik yapacağız çok garip bi duygu insanın başına gelmeden anlamıyor.
    Usta sen git arkandanda ben geliyorum. Şubatta celb gelecek ve nereye gideceğim belli oluyor. Ama benim içim kıpır kıpır değil açıkçası nebilim ya macerayı seviyorum yada bende heyecan denen bişe yok gibi.
    Konu Hikmet™ tarafından (08-12-2010 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yürüyüş kararı sayılacak,say."VATAN SANA CANIM FEDA".Allah hayırlı teskereler nasip etsin...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri