REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: drembox açılma kapanma problemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart drembox açılma kapanma problemi

arkadaşlar sormak istediğim cihazımda anormal bir sorun var cihazımı açtığımda açılır logosu geliyor ccam yürüyor diyor ve kapanıp tekrar tekrar bu işlemi yapıpor taki anten kablosunu arkadan çekinceye kadar kabloyu çekince açılıyor ama kablo takılı ve cihazı kapattığımda tekrar açmak istediğimde gene aynı sorunu yapıyor sorun nerden olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kablonda veya lnb veya disegc de kısa devre var ondan öyle yapıyor. kablo uclarını kontrol et.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hazinem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sormak istediğim cihazımda anormal bir sorun var cihazımı açtığımda açılır logosu geliyor ccam yürüyor diyor ve kapanıp tekrar tekrar bu işlemi yapıpor taki anten kablosunu arkadan çekinceye kadar kabloyu çekince açılıyor ama kablo takılı ve cihazı kapattığımda tekrar açmak istediğimde gene aynı sorunu yapıyor sorun nerden olabilir.
    kablo-lnb yada dısegcte kısadevre var gibi. bir ihtimallede adaptör sorunu olabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şimdide farklı bir problemim var şuan mevcut olan serverimin yedeğini almıştım ve bir klasor yapmıştım bir kaç gün önce bir arkadaşım farklı bir imaj dosyası verdi ve onu yükledim bu imajın kanal tablosu ve geçişleri daha iyi olguğu için.bende mevcut olan CFG Dosyasını bu imaja flasfxp programı ile transver yaptım fakat hiç bir yayını açmıyor 755 olayınıda yaptım ama malesef aynı imaja arkadaşımın sörverinı atınca harika açıyor fakat kendi serverimi atınca açmıyor serverim daha bir haftalık aldığım yerle görüştüm sorunsuz açtığını söylüyor uzak mesafe olduğu için telde yardımcı olamadı akdardığım dosyada herhangi bir harf oynaması yada değişiklik yapmadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri