Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Aveadan 25 Liraya 400 dakika-4000 sms ve 3 ay öde 1 ay bedava tarifesi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Aveadan 25 Liraya 400 dakika-4000 sms ve 3 ay öde 1 ay bedava tarifesi

Aylýk ücret 25 TL*
    Aylýk Ücretsiz Her Yöne
    Görüþme Süresi 400 HerYöne dakika
    Aylýk Ücretsiz HerYöne
    SMS Adedi 4000 HerYöne SMS
    Ücretsiz Süreler Bittikten Sonra
    Yurtiçinde Her Yöne 40 Kr / dk
    Ücretsiz SMS'ler Bittikten Sonra
    Yurtiçinde Her Yöne 40 Kr / SMS

* Diðer faturalý tarifelerden geçiþ yaparak tarifeye kaydolan müþteriler için aylýk ücret vergiler dahil 35 TL'dir. Yeni hat tesis edip ya da numara taþýma yoluyla Avea'ya gelerek tarifeye kaydolan, faturasýz bir Avea tarifesinde olup bu tarifeye geçiþ yapan müþteriler için aylýk ücret 6 fatura dönemi boyunca vergiler dahil 25 TL, sonrasýnda 35 TL'dir.

Fiyatlara KDV ve ÖÝV dahildir.
    Size sunulan tarife fiyatlarýnýn KDV ve ÖÝV dahil fiyatlar olmasýna dikkat ediniz.

Her yöne aralamalar yurtiçi olmak þartýyla þebeke içi, ev, iþ, diðer operatörler ve Avea ile anlaþmalý sabit telefon hizmeti veren iþletmeci yönlerini kapsar.

Tarife kapsamýndaki kullaným, yurtdýþýna, Avea Müþteri Hizmetlerine, bilgi ve danýþma numaralarýna, 444 ile baþlayan numaralar hariç özel servis numaralarýna ve tüm katma deðerli hizmet sunulan numaralara doðru yapýlan aramalarý, faks, data, WAP aramalarýný, görüntülü aramalarý kapsamamaktadýr. Bu aramalar için belirlenen ilgili ücretlere Servis Ücretleri ve TT Özel Servisler kýsýmlarýndan ulaþabilirsiniz.

Tarifenin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

Siz de þimdi Avea'lý olun, her yöne 400 dakika ve heryöne 4000 SMS'e sadece 25 TL ödeyin. Üstelik her ay ödemeyin, 3 ay ödeyin, 1 ay bedava olsun! Hemen avea bayilerine gelin, numaraniz degismeden bu firsattan yararlanin!

Fatura döneminizde kalan konuþma sürenizi, SES yazýp 6000'a ücretsiz SMS göndererek, kalan SMS miktarýnýzý, SMS yazýp 6000'a ücretsiz SMS gönderek öðrenebilirsiniz. Bu servis 2 gün öncesinin kullaným bilgisini içerir.

Detaylar

* Tarifenin aylýk ücreti numara taþýma, yeni hat tesisi ya da faturasýzdan geçiþ yoluyla yapýlan kayýtlarda 6 fatura dönemi boyunca 25 TL, sonrasýnda 35 TL'dir.
    * Tarifenin aylýk ücreti, mevcut faturalý tarifelerden geçiþ yapanlar için 35 TL'dir.
    * Tarifede geçirilen her 3 fatura dönemi sonrasý 1 fatura dönemi için aylýk tarife ücreti ödenmeyecektir.
    * Numara taþýma ya da yeni hat tesisiyle kaydolanlar bu avantajdan toplam 3 kez faydalanabilirler. (Aylýk ücret ödenmeyecek fatura dönemleri tarifede geçirilen 4., 8. ve 12 .fatura dönemleridir.)
    * Mevcut faturalý ya da faturasýz tarifelerden geçiþ yoluyla kaydolanlar bu avantajdan toplam 1 kez faydalanabilirler. (Aylýk ücret ödenmeyecek fatura dönemi tarifede geçirilen 4. fatura dönemidir.)
    * Tarife kapsamýnda 400 her yöne dakika ve 4.000 her yöne SMS sunulacaktýr.
    * Tarife, numara taþýma ve yeni hat tesisiyle yapýlacak kayýtlara 31.01.2011'e kadar açýk olacaktýr.
    * Bir fatura dönemi içinde kullanýlmayan yurt içi her yöne dakika ve SMS'ler fatura dönemi sonunda silinir, baþka bir hatta transfer edilemez.
    * Yurt içi her yöne kullanýlabilecek 4.000 SMS tüketildiðinde ücret 40 Kr/SMS'tir.
    * Yurt içi her yöne kullanýlabilecek 400 dakika tüketildiðinde ücret 40 Kr/dk'dýr.
    * Tarifeye mevcut faturalý ve faturasýz tarifelerden geçiþ Avea bayileri ve Avea Müþteri Hizmetleri aracýlýðýyla yapýlabilir.
    * 16.12.2010 tarihi sonrasý numarasýný diðer operatöre taþýyýp, sonrasýnda tekrar Avea'ya taþýyarak tarifeye kaydolan müþteriler için aylýk ücret 35 TL'dir. Bu müþteriler 3 ay öde, 1 ay bedava avantajýndan da faydalanamayacaklardýr.
    * Tarifede olup, mevcut diðer faturalý tarifelerden birine geçiþ yapan, sonrasýnda tarifeye geri dönen müþteriler 3 fatura dönemi sonrasý 1 fatura dönemi aylýk ücret ödememe avantajýndan faydalanamazlar.
    * Tarife kapsamýnda sunulan ücretsiz dakikalar, yurtdýþýna, Avea Müþteri Hizmetlerine, bilgi ve danýþma numaralarýna, 444 ile baþlayan numaralar hariç özel servis numaralarýna ve tüm katma deðerli hizmet sunulan numaralara doðru yapýlan aramalarý, faks, data, WAP aramalarýný, görüntülü aramalarý kapsamamaktadýr.
    * Tarife kapsamýnda sunulan ücretsiz SMS'ler, sadece yurt içi gönderiler için geçerlidir. Yurt dýþý, KKTC, katma deðerli servis ve özel servis numara gönderimlerinde kullanýlamaz.
    * Tarife kapsamýnda aylýk ücretin yansýtýlmamasý avantajýnýn saðlanacaðý fatura dönemi tamamlanmadan, mevcut diðer faturalý ya da faturasýz tarifelere geçiþ yapan, hattýný iptal eden, numarasýný diðer operatörlere taþýyan müþteriler ilgili fatura dönemlerinde aylýk ücret ödememe avantajýndan faydalanamazlar.
    * Tarifenin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Baya iyi gibi görünüyor.. Teþekkürler paylaþým için.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý redyellow Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Baya iyi gibi görünüyor.. Teþekkürler paylaþým için.
    Dikkat etmek lazým ilk 6 ay 25 tl sonrasýnda ise 35 tl.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (18-12-2010 Saat 16:23 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Dikkat etmek lazým ilk 6 ay 25 tl sonrasýnda ise 35 tl.
    Aaa bu aklýma geldi baktým ama görememiþtim, mutlaka bir hilesi var diye düþünmüþtüm aslýnda, teþekkürler.

Yine her zamanki gsm þirketi üç kaðýtçýlýklarýndan birisi
    Konu Hikmet™ tarafýndan (18-12-2010 Saat 16:23 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý redyellow Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Aaa bu aklýma geldi baktým ama görememiþtim, mutlaka bir hilesi var diye düþünmüþtüm aslýnda, teþekkürler.

Yine her zamanki gsm þirketi üç kaðýtçýlýklarýndan birisi

benim bildiðim üçkaðýtçýlýk hilecilik sahtekarlýk giziliden yapýlýr karþý kiþiye eksik bilgi verilir.

Þimdi burda yukarýda alanen herþey açýk ca yazýyor. Sizce acýkca yazmalarýmý üçkaðýtcýýlk yada siz konuyu yada normal hayatýnýzda alýþveriþ esnasýnda altýna imza attýðýnýz sözleþme satýn aldýðýnýz ürünlerin içeriklerini þartlarýný okumadýðýnýz içinmi.

bakýyorumda iki dakika kafayý yormak varken karalamak cok basit geliyor.

Dieceksýnýzký onlarda bizi arayýp yada müþteri iliþkilerine gittiðimiz zaman eksik bilgi veriyorlar ama sonuç olarak siz bir sözleþmeye imza atýyorsunuz ve maddelerini ne kadar küçük yazýda olsa okumakta hükümlüsünüz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim bildiðim üçkaðýtçýlýk hilecilik sahtekarlýk giziliden yapýlýr karþý kiþiye eksik bilgi verilir.

Þimdi burda yukarýda alanen herþey açýk ca yazýyor. Sizce acýkca yazmalarýmý üçkaðýtcýýlk yada siz konuyu yada normal hayatýnýzda alýþveriþ esnasýnda altýna imza attýðýnýz sözleþme satýn aldýðýnýz ürünlerin içeriklerini þartlarýný okumadýðýnýz içinmi.

bakýyorumda iki dakika kafayý yormak varken karalamak cok basit geliyor.

Dieceksýnýzký onlarda bizi arayýp yada müþteri iliþkilerine gittiðimiz zaman eksik bilgi veriyorlar ama sonuç olarak siz bir sözleþmeye imza atýyorsunuz ve maddelerini ne kadar küçük yazýda olsa okumakta hükümlüsünüz.
    Bilmiyorum niye böyle bir çýkýþ yaptýnýz anlamadým doðrusu.

Bakýn aveanýn sitesine girdim, bu kampanyanýn reklamý:

Var mý burada ÝLK 6 AY ÝÇÝNDÝR diye bir ibare?

yok.

Üzerine týkladým:

Ýlk baþta BÝLGÝ bölümü geliyor ve orada þu var:

Siz de þimdi Avea'lý olun, her yöne 400 dakika ve heryöne 4000 SMS'e sadece 25 TL ödeyin. Üstelik her ay ödemeyin, 3 ay ödeyin, 1 ay bedava olsun! Hemen avea bayilerine gelin, numaraniz degismeden bu firsattan yararlanin!

Fatura döneminizde kalan konuþma sürenizi, SES yazýp 6000'a ücretsiz SMS göndererek, kalan SMS miktarýnýzý, SMS yazýp 6000'a ücretsiz SMS gönderek öðrenebilirsiniz. Bu servis 2 gün öncesinin kullaným bilgisini içerir.
    Var mý burada 6 AY GEÇERLÝDÝR sonra þu kadardýr diye bir þey?

yok.

Peki bu üçkaðýtçýlýk deðilse nedir arkadaþým?

Ha diyeceksin ki öbür taraflara da týkla, ince ince oku öðren

Arkadaþým:

Kurumlara, kuruluþlara düþen insan gibi, adam gibi mertce açýkca her þeyi belirtmeleridir.

Reklamda çok net görünür, duyulur, okunur bir þekilde 6 AY GEÇERLÝDÝR ibaresi yoksa bu kimse kusura bakmasýn üçkaðýtçýlýktýr.

Ha siz bu tavýrdan, bu þekildeki reklamlardan memnunsanýz buyrun devam edin mennun olmaya.

Ama ben memnun deðilim.

Ben ne kadar ince ince her þeyi okumakla yükümlü isem bu firmalar da reklamlarda insanlarý kandýrmamakla yükümlüdür sevgili arkadaþým.
    Konu redyellow tarafýndan (18-12-2010 Saat 16:17 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým ben cýkýþ yapmýyorum sadece yazdýðýn kelýmeler hoþ deðil ayrýca incik incik okumak zorundasýn ki bu senýn kendi iyiliðin için . Tarifenýn detayýndada ilk iki madde de her þey acýk ve net.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

orayý söyledim ya

ana sayfada yok, týklayýnca ilk bölümde yok 6 ay olduðu, bu sizce GÝZLEME deðil mi?

Tamam biz incik incik okuyalým da onlar adam gibi saklamadan, gizlemeden reklam yapsalar daha iyi olmaz mý?

Her neyse...

bu þekilde reklamlardan memnunsanýz diyecek bir þey yok, ne diyelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

orayý söyledim ya

ana sayfada yok, týklayýnca ilk bölümde yok 6 ay olduðu, bu sizce GÝZLEME deðil mi?

Tamam biz incik incik okuyalým da onlar adam gibi saklamadan, gizlemeden reklam yapsalar daha iyi olmaz mý?

Her neyse...

bu þekilde reklamlardan memnunsanýz diyecek bir þey yok, ne diyelim.
    þimdi burda reklam iþini tartýþmýyacaðým ama hangi reklama bakarsanýz bakýn sadece baþlýk ve konu içeriðinde tamamlayan iki satýr yazý ve sovdan ibarettir. Eðer sizin dediðiniz gibi reklamlarda detayalara gidilirse mazallah dizi aralarý 90 dk diziler isi 15 dk olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

6 AY GEÇERLÝDÝR dendi mi dizi aralarý 90 dakika olur öyle mi? þener þene dakikalarca reklam çevirttiren avea sadece altý ay geçerlidir derse yandý!!!

Ben pes ettim sayýn volkan.

Ýyi günler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri