REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Dreambox 500 ile CS Yapmak Istiyorum, Digitürk Aboneligim Var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500 ile CS Yapmak Istiyorum, Digitürk Aboneligim Var

Biliyorum Foruma Pek Bir Katkim Olmasada, Yinede Yardim Aradigimda Buraya Kosmak Zorundayim.... Umarim Anlayis Gösterirsiniz!

Eger Konu Yanlis Yerdeyse Veya Kurallara Aykiriysada Mod Arkadaslar Siliversin Bizahmet.

Benim Bir(kac) Sorum Olucak, Elimde Digitürk Euro Üyeligi Var Ve Suan Smart MX CI ile Astra, Türksat ve Eutelsati izlemekteyim. Uzun Zamandir CS yapmak istiyorum ama Bu Konu Hakkinda Pek Fazla Bilgim Yok.Kendime Ebaydan bir Dreambox 500 aldim ve icinde Genesis 4.7 Image oldugu yaziyor. Simdi Bazi Sorularim Var....

-CS Yapmak icin Hangi Cihazlara Gerek Var?(Routerim Speedport W701V)
    -Eskiden Receiverlere Emu filan yüklerdim yani Teknik Bilgim Biraz olsun vardir, acaba bu konuyuda Kendim Halledebilirmiyim?
    -Bazi Yerlerde okudum, Eger kendi aboneligim (Digitürk Euro) olursa ve bir Servere baglanmak istersem üyelik filan ödememe gerek yokmus, dogrumu?
    -Izlmek Istedigim Seyler Aslinda Sadece SKY Komplett-Paket, Digitürk Komplett, ve D-Smart Paketi!
    -Birde dün Ögrendim Eger CS Yapiyorsan SKY´daki Filmportali acik Olmuyormus Dogrumu?

Simdiden Yardim Edebilenlere Tesekkür Ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yerli platformlarla ilgili illegal işler yasaktır. Forum kurallarını okumanızı öneririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kapatılmıştır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri