REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yerli forumlarda YOK böyle arıza!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yerli forumlarda YOK böyle arıza!

selamlar yardımınızı esirgemezseniz sevinirim:
    cihaz normal ertesi gün açtığımda sabit mavi ekran ve yeşil ledi yanık karşıladı beni...daha sonra dream up ile image atmam gerektiğini öğrendim ...
    ilk önce dream up error abropted by user ,existing yazdı..
    farklı image ve dream up versiyonları denediğimde ise error memcrc32 from box not equal local crc32 hatası veriyor...YARRRRDDIIIIIIIIIMMMMM...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siyah kasa dm500s e dreamupla yazılım atıyorsan ve yukarıda yazdığın hataları alıyrosan o cihaz zor ayağa kalkar servise götür veya garantisi varsa iade edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gitti gidiyor dan aldım şimdi mesaj atıyoru cvp tabiki yok
    kütahya dayım burda bu iştenn anlayan yok istanbul a gittiğimde bi teknis servise götürürüm artık tşkkür ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başlık ile içerik uyumsuz. Bu nevi sorunlar klon cihazlarda elbette olacaktır. Forumların alayında görülebilir. Genel açıklaması "ucuz etin yahnisi sulu olur".

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başlık ile içerik uyumsuz. Bu nevi sorunlar klon cihazlarda elbette olacaktır. Forumların alayında görülebilir. Genel açıklaması "ucuz etin yahnisi sulu olur".
    burası forum sitesi değil mi? unutmayın bu ülkede asgari ücretin ne kadar oldugunu klon cihaz diye yardım isteyemeyecek miyiz yani?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı foxyrocker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burası forum sitesi değil mi? unutmayın bu ülkede asgari ücretin ne kadar oldugunu klon cihaz diye yardım isteyemeyecek miyiz yani?
    elbette isteyeceksin dostum... burada bişeyler yazarak çözülecek bir sorun ise üstadlar sana yardım ederler... selametle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynısorunbenimdebaşımageldi dreamup 1.3.3.4ile the gemini project imaj atacaksın sorunun düzelecek inşaallah
    benimleirtibata geçebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynısorunbenimdebaşımageldi dreamup 1.3.3.4ile the gemini project imaj atacaksın sorunun düzelecek inşaallah
    benimleirtibata geçebilirsin
    dream up 1.3.3.4 ile de denedim fakat gemini project imaj hangi versiyonu? yardımcı olursanız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bendede ölümcül hat diye bir şey yazıyor cihazdan internetten yazılım indir dedim bu yazı çıkktı geminin amblemi çıkıyo ve falat eror diye yazıyo buda ölümcül hata demekmiş ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox 500s arkadasım aynı arıza bendede vardı...DRE UP 2.41 LOADER İLE SKY 2.49 YÜKLEDİM Sonra yeni yazılımı..suan sorun yok

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri