REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Benzinde indirim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Benzinde indirim

• yeni haber<LI class=haberci>
    • Giriş Saati : 15.12.2010 09:16
      Güncelleme : 15.12.2010 10:32
    Benzin zamlarının toplumda oluşturduğu huzursuzluğun ardından bugün itibariyle 3 kuruş indirime gidildi. 95 Oktan kurşunsuz benzin, İstanbul'da 3,85 liradan 3,82 liraya geriledi. Bazı dağıtım şirketlerinde ise benzinin litresi 3,79 liraya kadar düştü.

Benzinin litresinin 4 liraya kadar dayanması üzerine, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ile dağıtım şirketlerinin bir araya gelmesi kararlaştırılmıştı. Bugün saat 17.00'da yapılacak toplantıda tavan fiyat dahil bütün alternatifler masaya yatırılacak.

TÜPRAŞ YÜZDE 2 İNDİRİM YAPTI

Öte yandan benzin fiyatlarıyla ilgili soruları yanıtlayan Enerji Bakanı Taner Yıldız, TÜPRAŞ'ın kendi fiyatının yüzde 2'si kadar indirime gittiğini duyurdu.

DOĞALGAZ VE ELEKTRİKTE ZAM YOK

Hırvatistan Ekonomi, Çalışma ve Girişimcilik Bakanı Duro Popijac ile görüşmesinin ardından bir açıklamada bulunan Bakan Yıldız, elektrik ve doğalgazda bir zam beklentilerinin olmadığını belirtirken ÖTV'nin de değişmeyeceğini söyledi ve şöyle konuştu:

"Fiyat gelişmelerini takip ediyoruz. Dün toplantıda değerlendirme yaptık. 4 TL'nin üzerine çıktı denilen fiyat sadece bir dağıtım şirketi tarafından yapılmıştır. En çok kullanılan benzin olan kurşunsuz benzinde fiyat 3,80. Önceden 3,75 idi. Eski fiyatlara doğru bir düşüş bekliyorum TÜPRAŞ'ın yaptığı yüzde 2'lik indirim 2 kuruşa denk geliyor. Doğalgaz ve elektrikte bir zam yok."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haydi gözümüz aydın
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki gelen zam ne kadardı..yani şimdi bu indirimmi oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanıbaşımızdaki komşu ülkelerde benzinin litresi 2.50 ila 2.60 arasında değişirken, bizde 4 lirayı aşması çok düşündürücü arkadaşlar. aradaki bu kadar fark nereye gidiyo?
    vergiye ve aracı kurumlara gitmesi, toplumda kaosa yol açar. bence bu kadar farkın hırsızlara gitmesi iyiye alamet değil. selametle.... iyiçalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakında bindirim olur merk etmeyin , bakalım ne kadar gidecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok yapmış indirim gerçekten yanlış olmasınn:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçen yıl araç aldım... (allah herkese nasip etsin) ama bir şöyle doya doya gezemedim... yanlız başıma bir yere giderken araçla gitmiyorum açıkçası... anca hanımla yada annemlerle gidersem çıkarıyorum aracı...yoksa el yakıyor benzin fiyatları...
    3,85 ten 3,82 ye inmesi acaba 40 tl lik depoyu fullediğinde kaç para fark eder...?
    depo 40 lt de 154 tl ye doluyormuş... yeni fiyatla 152,80 tl ye dolacak...1,20 tl kardayız...ne büyük bir indirim...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok gitmez 15 gün sonra yine zam yaparlar artık alışkanlık yaptı petrol ürünlerine 15 günde bir zam yapmadan duramıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw 3 kuruş indirim yaptılar diye bu pislikler indirim mi yaptık diyorlar peki ne kadar bindiriyorlar nasıl bir politika bu anlamıyorum ki amerika p.çlerin oyunu Irak petrol zengini Azerbaycan doğal gaz zengini ve komşularımız Amerika p.ştları ise taa nerde ve petrolü ele aldılar yazıklar olsun bu iktidara

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böylesine duyarsız,böylesine bilinçsiz kör cahil Aziz Nesin'in ifadesinde yer alan aptal halk oldukça vurun abalıya olur ve ülkeler arasında en pahalı benzini tükettiği halde gayet halinden memnunmuş gibi sessiz ve aciz kalır.Ekonomiyi halkın cebindeki parayla ve özelleştirmelerle ayakta tutmaya çalışan,ül***i tarihinin en fazla borç batağına sürükleyen , karşılığında elle tutulur hiçbir yatırıma imza atmayan ,huzuru birlik ve beraberliğimizi korumadaki basiretsiz yönetimi bugüne kadar görmemişseniz,huzursuz olmamışsanız sizlerden ne köy olur ne de kasaba.Nerede o kurtuluş ruhu taşıyan Türk gençliği?Nerede Atatürk'ün hitabındaki vatanın sahibi gençlik.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri