Lösev
Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: aşure günü okunacak dua

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart aşure günü okunacak dua

elhamdülillahi rabbil alemin vessalatü vesselamü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain allahüme entel ebediyyül kadim elhayyül kerim elhanna nül mennan ve ha zihi senetün cedi detün es elüke fihel ismete mineşşeydanirracim ve evliyaihi vel avne ala hazihin nefsil emma rati bis su i vel iştigale bima yugarribuni ileyke yazelcelali velikram birahmetike ya erhamerrahimin ve sallallahü veseleme ala seyyidna ve nebiyyina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ehli beytihi ecmain.... bu duayi bugun ikindi olmadan 3 kez okuyan allahın izniyle 1 yıl ölümden emin olur

Hamd alemlerin RAB bi olan ALLAH a mahsustur...Salatü Selam onun biricik RASÜL ü Efendimiz sav ve onun aline eshabına olsun..

Kendinden evvel hiçbir varlık olmıyan...Varlığı,hayatı,kullarına keremi,ziyade merhameti,nimetler bagışlaması sonsuz ve devamlı olan sensin ALLAH ım...

İşte bu yeni yıldır ki,bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan beni korumanı,daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı,senden dilerim..ey CELAL ve İKRAM sahibi ALLAH ım....

Ey ERHAMUR RAHİMİN olan RAB bim rametinin bereketiyle duamızı kabul et...

ALLAH ın selamı hz MUHAMMED MUSTAFA (sav) ın ve onun alinin ashabının ehli beytinin üzerine olsun..
    Konu wtwt99 tarafından (16-12-2010 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri