Lösev
Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: aþure günü okunacak dua

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart aþure günü okunacak dua

elhamdülillahi rabbil alemin vessalatü vesselamü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain allahüme entel ebediyyül kadim elhayyül kerim elhanna nül mennan ve ha zihi senetün cedi detün es elüke fihel ismete mineþþeydanirracim ve evliyaihi vel avne ala hazihin nefsil emma rati bis su i vel iþtigale bima yugarribuni ileyke yazelcelali velikram birahmetike ya erhamerrahimin ve sallallahü veseleme ala seyyidna ve nebiyyina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ehli beytihi ecmain.... bu duayi bugun ikindi olmadan 3 kez okuyan allahýn izniyle 1 yýl ölümden emin olur

Hamd alemlerin RAB bi olan ALLAH a mahsustur...Salatü Selam onun biricik RASÜL ü Efendimiz sav ve onun aline eshabýna olsun..

Kendinden evvel hiçbir varlýk olmýyan...Varlýðý,hayatý,kullarýna keremi,ziyade merhameti,nimetler bagýþlamasý sonsuz ve devamlý olan sensin ALLAH ým...

Ýþte bu yeni yýldýr ki,bu yýl boyunca huzurundan kovulmuþ þeytandan beni korumaný,daima kötülüðü emreden nefsime galip olmam için yardýmýný ve beni sana yaklaþtýran iþlerle meþgul olmamý,senden dilerim..ey CELAL ve ÝKRAM sahibi ALLAH ým....

Ey ERHAMUR RAHÝMÝN olan RAB bim rametinin bereketiyle duamýzý kabul et...

ALLAH ýn selamý hz MUHAMMED MUSTAFA (sav) ýn ve onun alinin ashabýnýn ehli beytinin üzerine olsun..
    Konu wtwt99 tarafýndan (16-12-2010 Saat 14:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aþure gününüz mübarek olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu duayi bugun ikindi olmadan 3 kez okuyan allahýn izniyle 1 yýl ölümden emin olur[/QUOTE]burayý anlayamadým usta açýklarmýsýn... paylaþým için teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aþure gününüz mübarek olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

duvanýný türkçesini de yazarsan kim ne dua ettiðini anlar makbuluda odur mübarek olsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý dayý83 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    duvanýný türkçesini de yazarsan kim ne dua ettiðini anlar makbuluda odur mübarek olsun..
    Hamd alemlerin RAB bi olan ALLAH a mahsustur...Salatü Selam onun biricik RASÜL ü Efendimiz sav ve onun aline eshabýna olsun..

Kendinden evvel hiçbir varlýk olmýyan...Varlýðý,hayatý,kullarýna keremi,ziyade merhameti,nimetler bagýþlamasý sonsuz ve devamlý olan sensin ALLAH ým...

Ýþte bu yeni yýldýr ki,bu yýl boyunca huzurundan kovulmuþ þeytandan beni korumaný,daima kötülüðü emreden nefsime galip olmam için yardýmýný ve beni sana yaklaþtýran iþlerle meþgul olmamý,senden dilerim..ey CELAL ve ÝKRAM sahibi ALLAH ým....

Ey ERHAMUR RAHÝMÝN olan RAB bim rametinin bereketiyle duamýzý kabul et...

ALLAH ýn selamý hz MUHAMMED MUSTAFA (sav) ýn ve onun alinin ashabýnýn ehli beytinin üzerine olsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

paylaþým için teþekkürler...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aþure gününüz mübarek olsun. yaw ben ikindiden sonra okudum pc yi yeni açtým da,Allah kabul eder inþaallah..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Paylaþým için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAH razý olsun

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri