REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Aveadan 25 Liraya 400 dakika-4000 sms ve 3 ay öde 1 ay bedava tarifesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu tarifenin reklamını tv de ilk gördüğümde hemen sitesine girip detaylarına baktım ilk gün öğrendim 6 ay 25 tl SONRASINDA 35 TL diye adamlar bunu açık net yazmış hatta ilk 6 AY herkese 25 tl de değil ayrıca onunda ŞARTI VAR BİRAZ DAHA DİKKATLİ OKURSANIZ aslında BİLİNÇLİ TÜKETİCİ İÇİN aldanmak diye bir şey söz konusu olamaz he dersiniz ki yazmamışlar bir uyarı yok o zaman ALDATMA DİYE NİTELENDİREN arkadaşı haklı bulurdum AMA BURADA HAKSIZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha fazla uzatmak istemiyorum, ben görüşlerimi yazdım...nokta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar tamam fazla uzatmayın bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar benim anlayamadıgım ücretlendirme tarifesi 6 saniyedir yazıyor olması ne anlama geliyor 6.saniyede 1 dakkamı yazacak bilen varsa lütfen yazarmı bizde bilgilenelim bende vodafone var numaramı tasırsam ben bu tarifeden yararlanabiliyommu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tanju_aydin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar benim anlayamadıgım ücretlendirme tarifesi 6 saniyedir yazıyor olması ne anlama geliyor 6.saniyede 1 dakkamı yazacak bilen varsa lütfen yazarmı bizde bilgilenelim bende vodafone var numaramı tasırsam ben bu tarifeden yararlanabiliyommu
    6 saniye de bir periyod uygulanıyor aç kapa 60 saniye parası almıyorlar.Vodafoneden tasırsan avea hattına yararlanabilirsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri