REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: medialink hd 9700 cihaz canak devri kapaniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart medialink hd 9700 cihaz canak devri kapaniyor

slm arkadaslar ben yurd disinda yasiyorum ve bi soylendi var servercim da ayni seyi soyluyor bu cihazlar yilbasindan sonra canak devrimini kapatacak yani canak olmadan servirindan aldigin yayinlari internet uzerinden gelip cihaz sayesinde televizyonunda izliyebileceksin tabikide serverinda hangi yayinlar var ise izleyebileceksin.aslinda dusundutgun zaman mantikli orange livebox;sfr neufbox;free box tv lerinde oldugu gibi. bekleyip gorucez........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beklemek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelecek IPTV devri benım için alacağım cihazda IPTV desteği mutlaka olmalıdır.

Gelecekte ADSL internet üzerinden

1. Telefon görüşmesi
    2. DSL yanı İnternet
    3. TV ve Radyo
    4. Kamera Güvenlık
    5. Konferanslar

ve bir kaç daha kullandığımız gereçler tek cihaz üzerinden olacak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öyle bir şey olursa bu makinalr yok satar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi bakalım gelince görecez fiyatlar ucuk vaziyette olmassa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu söylenti 8 yıl önce duymuştum ama daha bir sonuç yok zaten yeni receiverlerde internet uyumlu çogunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden olmasın sadece çanaktan gelen sinyali internetden ala bilmeli şimdi hazır kanallara bağlanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben tanidik bir arkadastan aldim bu cihazi oda yilbasindan sonra geçecegini soyledi menuden sikayetçi oldum dedi muhendisler gorusup dremabox menusune yakin bir menu yapacagiz dedi bu arkadas yetkili biri
    sayet kullanan arkadaslar sikayetleriniz varsa bildirin ben ileteyim veya isteklerinizi varsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben tanidik bir arkadastan aldim bu cihazi oda yilbasindan sonra geçecegini soyledi menuden sikayetçi oldum dedi muhendisler gorusup dremabox menusune yakin bir menu yapacagiz dedi bu arkadas yetkili biri
    sayet kullanan arkadaslar sikayetleriniz varsa bildirin ben ileteyim veya isteklerinizi varsa
    evet menü pek hoş değil hatta enigma 2 olsa daha hoş ve daha cekici bir makian olmazmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hiç bir şey çanağın yerini alamaaaaz kafanızı yormayın.....
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri