Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Sinema Aksiyon,Sinema 1001,Sinema Aşk Yakında Yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sinema Aksiyon,Sinema 1001,Sinema Aşk Yakında Yayında

Değerli Sinema TV izleyicilerimiz,

Öncelikle SinemaTV hakkındaki görüşlerinizi her zaman okuduğumuzu ve değerlendirmeye aldığımızı bilmenizi isteriz.

Yeni kanallarımız hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Tanıtımlarını gördüğünüz ve forumda bahsettiğiniz yeni 3 kanalımız, yayındaki 3 kanalımızdan tamamen farklı yapıda olacaklardır. SinemaTV ana kanalımızın altında SinemaTV 2, SinemaTV Aile, SinemaTV Aşk, SinemaTV Aksiyon ve SinemaTV 1001 olarak kanal sayımız 6'ya, 2 adet olan High Definition kanal sayımızda 4'e çıkacaklardır. Yeni kanallarımızı çok kısa bir zaman zarfında başlatmayı planlamaktayız.

SinemaTV 1001 kanalımızda "Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 1001 Film" konseptini örnek alarak tüm sinemaseverlerin bildiğini düşündüğümüz eski ve yeni iyi filmlerin yanı sıra, dünya sinemasının bol ödüllü saygıdeğer örneklerini de göstermeyi amaçlıyoruz.

SinemaTV Aşk kanalımızda romantik ve drama ağırlıklı filmlere yer vereceğiz.

SinemaTV Aksiyon kanalımızda ise aksiyon, gerilim ve korku filmleri ağırlıkta olacak.

Bu kanalların yanı sıra çoktandır beklediğinizi bildiğimiz altyazı seçeneğimiz, engeç 15 Ocak tarihinde devreye girecektir.

Saygılarımızla,
    SinemaTV
    Büyük olasıkla kanallar D-Smart ve Teledünya'da olacaktır.Çünkü diğer kardeş kanalları orada yayın yapıyor.
    Sinema Tv kanallarında da reklamları mevcuttur.Bilginize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sağol bedavamı yada kaç liraya izleyeceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için sağol bedavamı yada kaç liraya izleyeceğiz
    Bende bu konuda bilgi edinemedim.Teledünya'da şuan ki kanalların fiyatı 7,5TL.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende bu konuda bilgi edinemedim.Teledünya'da şuan ki kanalların fiyatı 7,5TL.
    bendede var fiyatı merak ettim yağmur yağdığı zaman 5 - 10 dk yayın gidiyor nasıl kablolusa reklam aldatmaca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu D-SMARTTA sinema paketine mi dahil olucak yoksa D-SMART bir kurnazlıkla sinema paketi artı paket 2 mi yapıcak nede olsa PARA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim bildigim kadarıyla sinema paketi olanlar izleye bilicek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri