REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: hd kaliteli cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hd kaliteli cihaz

hd cihaz kullanan arkadaşlar bana c cam skıntısız yüksek kaliede çalışan sıkıntı yaşamayacağım hangi hd cihazı önerirler tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vallaha Volkan abinin tavsiyesi ATLANTA HD BOX olur destekte full muş zaten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için tşkler xman usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan ustam bu atlanta hd boxu tavsiye edermisin yoksa dreamboxhd nebiliyim vu du bu gibi cihazlarımı önerirsin ccam sorunsuz izleyebileceğim kalitesi yüksek?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan ustam bu atlanta hd boxu tavsiye edermisin yoksa dreamboxhd nebiliyim vu du bu gibi cihazlarımı önerirsin ccam sorunsuz izleyebileceğim kalitesi yüksek?
    Kardeş bu ne hız daha Dreambox SD olanları yola getiremedik. Şaka bir yana piyasadaki arkadaşlar Atlanta HD Boxı bayağı övüyorlar. ama bizzat görmüş değilim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

randımanı iyi olanı al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gungör abim olmuşken tam olsun 47 inç led i aldık sıra bunu en ii kalitede izleyebileceğim hd uydu cihazına geldi bilmeyende parayı buldum sanacak ama işte napim hobim bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atlanta HD box da Linux yok destekte Atlantanın vereceği ile sınırlı.Atlanta zamanında cccam ile calışan sd cihazı sattı bizde bayağı sattık ama aradan 1 sene gecmeden destek falan kalmadı.Bende cihaz alacağım zaman çok kararsız kaldım Atlantamı Dreambox 800 hd mi diye.Her ne kadar Atlantaya göre yavaş bir cihazda olsa sonunda Volkanıda kırarak DM-800 Hd aldım şuan memnunum Cccamda herhangi bir donma veya kırılma yok Hdler dahil(Tabi bu cccam aldığınız serverlada alakalı)Cihazda biraz ısınma sorunu var onunda bir fanla hallettim bu arada görünüşü daha güzel olduMüsait bir zamanda resmini koymaya çalışırım.

Sözün kısası Atlantanın tek artısı cihaz biraz hızlı oda önemli değil derseniz 800 Hd gercekten her yönüyle süper bir cihaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk önce çok tşkler tike ustam ama bu dreambox 800 hd nin 1 kalite olanını alırsak bu ısınma sorunu kalkar umarım böle sonradan fan filan uğraşma imkanım olmıcak:S

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri