Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Hidayet: Milli Takým'a saðlam katýlmak istiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hidayet: Milli Takým'a saðlam katýlmak istiyorum

Japonya'da düzenlenecek Dünya Basketbol Þampiyonasý'nda mücadele edecek (A) Milli Takým'ýn oyuncularýndan Hidayet Türkoðlu, kendisinin gerçekten fizik tedavi ve rehabilitasyon programýna ihtiyacý olduðunu söyledi. Hido, "Hedefim en kýsa zamanda Milli Takým'a hazýr olmak. Bu kontrollerden geçmem gerekiyordu. Söylediðim gibi ümit ediyorum en kýsa sürede kadroda olurum” dedi.

International Hospital'da saðlýk kontrollerinden geçen ve basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Hidayet, bir kez de federasyonun kendi saðlýk kurulunun kontrolünden geçmek için geldiðini söyledi.

Saðlýk kurulunun da durumunu görmesini arzuladýðýný ifade eden milli oyuncu, “Baþýndan beri söylediðim bir olay var. Benim hakikaten fizik tedavi, rehabilitasyon programýna ihtiyacým var. Bunun da herkes farkýnda. Kendi doktorlarýmýn da raporlarý var. Buradaki doktorlarla görüþeceðiz. Son durum belli olacak ve bir tarih konulacak. Fizik tedavi programýna en iyi þekilde baþlanacaktýr. Þu an rutin kontrolleri yapýyoruz. Ýnþallah ciddi bir þey çýkmaz” diye konuþtu.
    Fizik tedavisinin en kýsa sürede tamamlanmasýný istediðini vurgulayan Hidayet, “Hedefim en kýsa zamanda kendimi hazýrlayýp, Milli Takým'a hazýr olmaya çalýþacaðým. Bu kontrollerden geçmem gerekiyordu. Söylediðim gibi ümit ediyorum en kýsa sürede kadroda olurum” dedi.

“TARÝH KONUSUNDA SORUN YAÞANDI”

Hidayet, Milli Takým'ýn açýklanmasýndan itibaren herkesle yaþadýðý sorunun tarih konusunda olduðunu dile getirdi.
    Tedavisi konusunda zaman birimi koyamadýðýný ifade eden Hidayet Türkoðlu, þunlarý söyledi: “Milli Takým idarecileriyle konuþtuðum zaman onlar da benden zaman istiyorlardý. Hatta '21 Temmuzda gel' diyorlardý. Sonuçta fizik tedavi olacaðý için ne kadar uzun süreceðini þu an ben söyleyemiyorum, kestiremiyorum. Ýsteðim zaman kýsýtlamasý olmamasý ve en kýsa zamanda en iyi þekilde kadroya dahil olmaktý. Belki federasyon yetkililerin söylediði 21 Temmuzdan önce olacaktý. Eðer ben 21 Temmuzdan önce kendimi iyi hissediyorsam zaten bu tarihi beklemem ve daha önce takýma katýlýrým. Tedavi 2-3 gün gecikse de bunun kendilerine sorun yaratmamasý için hem kendimi, hem onlarý zor durumda býrakmamak adýna böyle bir süre kýsýtlamasý yapmak istemiyorum.”
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hadi hayırlısı bakalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri