Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ailesi açık,seçik videolarda Olmasından Gurur Duyuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ailesi açık,seçik videolarda Olmasından Gurur Duyuyor.

Amerika'nın en ünlü genç P.rno yıldızlarından Sunny Lane'in menajerliğini babası, pazarlamacılığını ise annesi yapıyor

Futbolcu oğlunun ya da şarkıcı kızının menajeri olan babaları duymuştuk. Ama ABD�de yaşanan bir durum dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyor. Ülkenin en ünlü genç p.rno yıldızlarından biri olan Sunny Lane�in en büyük desteği anne ve babası. Öyle ki film anlaşmalarını babası Mike yapıyor. Annesi Shelby, üzerinde Sunny Lane XXX yazan iç çamaşırları pazarlıyor.

TANIMADIĞIMIZ ERKEKLERLE
    BERABER OLMASINDAN İYİ

Kızının rol arkadaşlarına onun �kısa süreli erkek arkadaşları� gözüyle bakan Mike, �Kızım tanımadığım bir adamla cinsel ilişkiye gireceğine, bu işi profesyonel olan insanlarla yapıyor. Bu daha iyi� diyor. Kızlarının p.rno yıldızı olmak istediğini 17 yaşında öğrenen Mike ve Shelby, Sunny�ye 18 yaşına kadar beklemesini tavsiye etmiş. Sunny�e ne olursa olsun destek olan ailenin şimdiki hedefi kızlarının "şişme bebeğini" yapmak.

*******�A ÇIKINCA AĞLADIK

Baba Mike, Sunny ilk kez ******* TV�ye çıktığında Shelby ile sevinçten ağladıklarını söyledi. Baba, �Önemli olan kızımın mutluluğu. Her zaman arkasındayız� dedi.

AİLESİNİ DE FİLMİNDE OYNATTI

Küçükken buz patencisi olmak isteyen ama liseden sonra p.rno film endüstrisine giren Sunny Lane, anne ve babasına da bir filminde kısa bir rol verdi.

Onlar hastalar.ALLAH Akıl fikir versin.Hiç utanma yok mu rezil birşey gerçekten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok becerikli kızmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne diyeyim söyleyecek söz bulamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki bu olay için büyütmüşler ne kadarda gururlanmışlardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fazla girmeyelim bu konulara.
    Turkiyede felan olsa tamamda, ABDde herkes bu işi yapyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu Sunny Lane'nin babasıyla tanaşmak isterdim. Belki banada bi güzellik yapar. Ne dersiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu Sunny Lane'nin babasıyla tanaşmak isterdim. Belki banada bi güzellik yapar. Ne dersiniz.
    merak etme seninde arkanda durur
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alper3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkanda durur derken yanlış anlaşılma olmasın sakın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konunun sonu pek iyi yerlere gitmeyecek gibi

Şaka bir yana kız ve ailesi aklı dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum.ABD'de şaşırılacak olay değil ama.Bu kadar normal bu kadar asil bir iş gibi görülmesi şaşırtılı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu konunun sonu pek iyi yerlere gitmeyecek gibi

Şaka bir yana kız ve ailesi aklı dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum.ABD'de şaşırılacak olay değil ama.Bu kadar normal bu kadar asil bir iş gibi görülmesi şaşırtılı.
    Adama bakyabu işi profesyönel kişilerle yapması daha iyi diyo.

Alıntı alper3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaw adam bide kızı için profesyönel adam istiyo ben okadar profesyönel değilim.
    Konu Hikmet™ tarafından (23-12-2010 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri